Ceai imunitate, 20 plicuri, Alevia

Ceai imunitate, 20 plicuri, Alevia - UZ-GENERAL - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/DIETA-SI-NUTRITIE/CEAIURI/UZ-GENERAL - ALEVIA
Alevia
W55152
Proprietăți: Acest ceai contribuie la creșterea rezistenței organismului la infecții, crescând capacitatea de luptă a organismului Împotriva bolilor, în general. Stimulează capacitatea organismului de a-ș
Se incarca ofertele...

Descriere Ceai imunitate, 20 plicuri, Alevia

Proprietăți:

Acest ceai contribuie la creșterea rezistenței organismului la infecții, crescând capacitatea de luptă a organismului Împotriva bolilor, în general.

Stimulează capacitatea organismului de a-și păstra sănătatea și vigoarea. De aceea, este util persoanelor cu rezistența scăzută la boli, în pregătirea organismului pentru sezonul de iarnă și pentru refacerea organismului după perioade lungi de boală.

Beneficii/ Efecte:

Susține funcționarea normală a sistemului imunitar. Susține capacitatea de autoapărare a organismului În sezonul rece. Ajută la menținerea sănătății cailor respiratorii. Susține sănătatea și vigoarea organismului.

Compoziție:

Părți aeriene de Echinacea (Echinacea purpurea) 35%, fructe de Catină (Hippophae rhamnoides) 15%, fructe de Maceș (Rosa canină) 10%, părți aeriene de Mentă (Mentha piperită) 10%, părți aeriene de Busuioc (Ocimum basilicum) 10%, flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) 10%, flori de Șoc (Sambucus nigra) 10%.

Mod de administrare:

Uz intern: Copii (1–6 ani): câte ½ cană de 1–2 ori pe zi. Copii (7–14): câte 1–2 cani/zi. Adulți: câte 3–4 cani/zi.

Mod de preparare:

Uz intern: ceai, 1 pliculeț/cana, se infuzează 3 - 5 minute.

Contraindicații:

Dozele pentru copii se vor recomanda de către medic.

Nu conține ingrediente cu potențial alergenic.

Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte medicul sau farmacistul în legătură cu produsul.

Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Prezentare:

20 plicuriData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.