Ceai, Glico-Plant, 150 g, Dorel Plant

Ceai, Glico-Plant, 150 g, Dorel Plant -  - DOREL PLANT
Dorel Plant
I10161
Proprietati: Are acțiune hipoglicemiantă, carminativă, diuretică, de stimulare a funcțiilor hepatice și renale. Compoziție: Frunze de Afin (Vaccinium mirtillus), Salvie (Salvia officinalis), Dud alb (Morus alba), Pă [...]

Descriere: Ceai, Glico-Plant, 150 g, Dorel Plant

Proprietati:

Are acțiune hipoglicemiantă, carminativă, diuretică, de stimulare a funcțiilor hepatice și renale.

Compoziție:

Frunze de Afin (Vaccinium mirtillus), Salvie (Salvia officinalis), Dud alb (Morus alba), Păpădie (Taraxacum officinale), Teci de Fasole (Phaseolus vulgaris), Trei-frați-pătați (Viola tricolor), Urzică (Urtica dioica), Frunze de Nuc (Juglans regia), Rădăcini de Brusture (Articum lappa), Anghinare (Cynara scolymus), Fructe de Ienupăr (Juniperus communis), Rădăcini de Obligeană (Acorus calamus).

Mod de preparare:

Se face o infuzie dintr-o lingură de amestec de plante și 250 ml de apă; când apa dă în clocot, se pun plantele și se oprește din fiert. Se lăsă acoperit 15-20 minute, apoi se strecoară. Mod de administrare: Se consumă în funcție de nivelul glicemic câte 250 ml ceai (x2, x3, x4, x5). Pentru un efect mai bun, la fiecare cană de ceai, puneți o lingură tinctură de afin.

Contraindicații:

Nu sunt contraindicații. Atenționări speciale: Administrarea concomitentă cu antidiabetice orale se poate face numai cu avizul medicului, în urma monitorizării stricte a glicemiei.

Prezentare:

150 g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review