Ceai De Trifoi Rosu, 50g, STEF MAR

Ceai De Trifoi Rosu, 50g, STEF MAR -  - STEF MAR
STEF MAR
P43228
Ingrediente: Florile Trifoiului Rosu(Trifolium pratense) Actiune:Are proprietati sedative, antiseptice, antiinflamatoare, diuretice, si mineralizante. Principii active: Uleiuri volatile, fitosteroli, flavonozide, (izoflavone cu actiune estrogenica), acizi fenolici, acid salicilic, cumarine, [...]

Descriere: Ceai De Trifoi Rosu, 50g, STEF MAR

Ingrediente:

Florile Trifoiului Rosu(Trifolium pratense)

Actiune:

Are proprietati sedative, antiseptice, antiinflamatoare, diuretice, si mineralizante.

Principii active:

Uleiuri volatile, fitosteroli, flavonozide, (izoflavone cu actiune estrogenica), acizi fenolici, acid salicilic, cumarine, saponozide, triterpenice, mucilagii, lecitina, vitamina A, E, C, B2, B3 si substante minerale(calciu, crom, magneziu, potasiu, siliciu).

Recomandari majore:

Deranjamente stomacale si intestinale, fiind sedativ si laxativ si, totodata, un reglator al traficului gastro-intestinal/

Alte recomandari:

Intern-afectiuni ale prostatei, afectiuni ale cailor respiratorii, osteoporoza, boli de rinichi, spondiloza.Extern-lombosciatica, boli reumatice, elimina ,mancarimile de piele, urticaria, alergiile, este eficient in tratamentul leucoreei. 

Mod de preparare:

Intern-infuzie-la o cana(250 ml) apa clocotita se adauga 1-2 lingurite de planta maruntita, se lasa 10-15 min acoperita;Se beau 2 astfel de ceaiuri zilnic. 
Pulberea se obtine prin macinarea fina(cu rasnita de cafea) a inflorescentelor. Din acest praf, se ia cate o lingurita, de trei ori pe zi, impreuna cu suc de lamaie, cu ceai alimentar.

Extern- se folosesc extracte mai concentrate(100 g flori la 1 litru de apa).Lichidul de spalaturi, gargara, clisma sau cataplasma, se pregateste sub forma de infuzie sau decoct(se fierbe 5-10 min; 3 linguri la cana).

Mod de ambalare:

Cutie vrac(50g)

Contraindicatii:

Femeilor gravide(risc de avort), persoanelor care urmeaza tratamete cu anticoagulante, existand riscul producerii de hemoragii sau persoanelor predispuse la hemoragii.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review