Ceai de Limba Cerbului navalnic, 120 g, Dorel Plant

Ceai de Limba Cerbului navalnic, 120 g, Dorel Plant -  - FARA
Fara
P438797539
Proprietati: Acest produs are rol diuretic, astringent, diaforetic, cicatrizant, colagog. - Uz intern: utilizat in bolile pulmonare, degajeaza caile respiratorii, calmeaza tusea, in combaterea diareii, a febrei si in caz de [...]

Descriere: Ceai de Limba Cerbului navalnic, 120 g, Dorel Plant

Proprietati:

Acest produs are rol diuretic, astringent, diaforetic, cicatrizant, colagog.

- Uz intern: utilizat in bolile pulmonare, degajeaza caile respiratorii, calmeaza tusea, in combaterea diareii, a febrei si in caz de diureza scazuta; favorizeaza evacuarea bilei in duoden, recomandat in obstructiile vezicii biliare.

- Uz extern: ajuta la vindecarea ranilor, trateaza parul gras si seboreea.

Compozitie:

Limba cerbului (phyllytis scolopendrium) frunze, 100%.

Mod de preparare:

Se face infuzie dintr-o lingura mare de amestec de plante la 500 ml apa, cand apa da in clocot, se pun plantele, se acopera, se opresc din fiert si se lasa la racit 15-20 de minute.

Doza recomandata pentru consumul zilnic: Se beau 2-3 pahare (a cate 150ml) de ceai pe zi.

Contraindicatii:

Nu sunt contraindicatii.

Atentionari:

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consum zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se utiliza dupa data de expirare, inscriptionata pe ambalaj. A nu se utiliza de femeile insarcinate sau care alapteaza.

Prezentare:

120 g



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review