Ceai de crusin, 20 plicuri, Alevia

Ceai de crusin, 20 plicuri, Alevia -  - ALEVIA
Alevia
I10042
Proprietăți: Susține tranzitul intestinal normal. Accelerarea tranzitului intestinal. Adjuvant în constipație acută și cronica. Ingrediente/Compoziție: Crusin (Rhamnus frangula) 100%. Mod de utilizare: Câte 1- [...]

Descriere: Ceai de crusin, 20 plicuri, Alevia

Proprietăți:

Susține tranzitul intestinal normal. Accelerarea tranzitului intestinal. Adjuvant în constipație acută și cronica.

Ingrediente/Compoziție:

Crusin (Rhamnus frangula) 100%.

Mod de utilizare:

Câte 1-2 căni seara înainte de culcare. Durata maximă a curei este de 7 zile.

Mod de preparare:

Uz intern: ceai decoct 1-2 pliculețe la 200ml apă se fierb la foc mic 10 minute; se completează cu apă cantitatea care s-a evaporat În cursul fierberii. Sau infuzie din 1 plic la 1 cană cu apă clocotită, se lăsă acoperit 5 minute.

Contraindicații:

Contraindicat copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și în unele afecțiuni ale sistemului digestiv (obstrucție intestinală, afecțiuni intestinale inflamatorii acute, apendicită, dureri abdominale). Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Prezentare:

20 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review