Ceai antistres, 20 plicuri, Alevia

Ceai antistres, 20 plicuri, Alevia - UZ-GENERAL - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/DIETA-SI-NUTRITIE/CEAIURI/UZ-GENERAL - ALEVIA
Alevia
W55136
Proprietăți: Susține capacitatea de rezistență a organismului la condiții de suprasolicitare fizică și intelectuală. În zilele stresante pentru facilitarea stării de liniște, iar după-amiaza
Se incarca ofertele...

Descriere Ceai antistres, 20 plicuri, Alevia

Proprietăți:

Susține capacitatea de rezistență a organismului la condiții de suprasolicitare fizică și intelectuală. În zilele stresante pentru facilitarea stării de liniște, iar după-amiaza pentru pregătirea perioadei de relaxare a zilei.

Contribuie la diminuarea stărilor anxioase, de neliniște, iritabilitate și nervozitate. Stimulează menținerea unui somn sănătos.

Ingrediente/Compoziție:

Flori de Mușețel (Matricaria chamomilla) 28%, părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum) 25%, frunze de Roiniță (Melissa officinalis) 20%, flori de Cimbrișor (Thymus serpyllum) 13%, flori de Tei-argintiu (Tilia tomentosă) 10%, fructe de Maceș (Rosa canină) 4%.

Mod de administrare:

Adulți: 2 - 3 cani pe zi Copii: 1 cana pe zi

Se poate lua ocazional sau în cure de 4 - 6 săptămâni.

Mod de preparare:

1 plic la 200ml apă clocotită, se acoperă și se lasă 3 - 5 minute.

Contraindicații:

Dozele pentru copii se vor recomanda de către medic. Nu conține ingrediente cu potențial alergenic. Femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte medicul sau farmacistul în legătură cu produsul.

Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Prezentare:

20 plicuriData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.