- -10%
- -10%
Proprietăți: Conferă vitalitate organismului și susține sistemul imunitar Protejează celulele și țesuturile împotriva stresului oxidativ Fructele de cătină sunt renumite pentru conținutul lor deosebit de ridicat î
[...]Proprietăți:
Conferă vitalitate organismului și susține sistemul imunitar
Protejează celulele și țesuturile împotriva stresului oxidativ
Fructele de cătină sunt renumite pentru conținutul lor deosebit de ridicat în vitamine, în special vitaminele A și C.
Ingrediente:
Fructele arbustului Hippophaë rhamnoides L., fam. Elaeagnaceae, conțin vitaminele C, E, B1,B2, PP; carotenoide (provitamine A), flavonoide (vitamine P); proantociani, pectine, fitosteroli, ulei gras, catehina, acizi triterpenici.
Efect:
Vitaminizant de excepție, tonic general, antioxidant, depurativ; cicatrizant.
Întrebuințări principale:
Avitaminoza, anemie
Alte întrebuințări:
Astenie, convalescență, afecțiuni hepatice, stări alergice, diverse dermatoze.
Contraindicații:
La dozele recomandate nu se cunosc.
Preparare:
Infuzie din 1-2 lingurițe fructe la o cană cu apă clocotită.
Mod de administrare:
Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi, înaintea meselor principale.
Prezentare:
50 g
Review-uri (0)