Metilcobalamina Vitamina B12 1000 μg, 30 tablete, Solgar

Metilcobalamina Vitamina B12 1000 μg, 30 tablete, Solgar -  - SOLGAR
Solgar
I7115
Proprietati: Vitamina B12 este vitală pentru sistemul nervos, reprezentând cheia pentru formarea celulelor roșii sănătoase. Vitamina B12 și acidul folic, ca furnizor al grupurilor metil, facilitează [...]

Descriere: Metilcobalamina Vitamina B12 1000 μg, 30 tablete, Solgar

Proprietati:

Vitamina B12 este vitală pentru sistemul nervos, reprezentând cheia pentru formarea celulelor roșii sănătoase. Vitamina B12 și acidul folic, ca furnizor al grupurilor metil, facilitează reducerea nivelurilor ridicate de homocisteină până la limite sigure.

Pentru a fi utilizată în mod eficient, vitamina B12 trebuie mai întâi să se transforme în metilcobalamină, sub efectul enzimei MTTR.

Pentru multe persoane, această conversie endogenă este insuficientă ca urmare a anormalităților regăsite la nivelul genelor aferente enzimei MTTR, cât și în cazul afecțiunilor de tipul diabetului sau anemiei pernicioase.

Studiile au demonstrat faptul că vitamina B12, sub formă de metilcobalamină, este activată în mod direct prin absorbție. În plus, tableta sublinguală B12 beneficiază de o mai bună absorbție prin mucoasa bucală.

Compoziție/tabletă:

Vitamina B12 (sub formă de metilcobalamină) 1000 μg.

Mod de administrare:

Produsul poate fi consumat de vegetarieni A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei. A se așeza între obraz și gingie, sub limbă sau a se mesteca.

Prezentare:

30 tableteData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review