Magne 5, 30 capsule vegetale, Alevia

  • Nou
NOU
Magne 5, 30 capsule vegetale, Alevia -  - ALEVIA
Alevia
P548491750

Reface sau mentine nivelul optim de magneziu elementar în organism.

[...]

Descriere: Magne 5, 30 capsule vegetale, Alevia

Magneziu este un element mineral esențial, fiind implicat în multe din procesele cheie pentru buna funcționare a organismului. Magne 5 are o compoziție complexă, alcătuită din amestec de săruri de magneziu și co-factori, care asigură absorbție îmbunătățită și biodisponibilitate optimă.

Alăturarea mai multor forme de magneziu facilitează absorbția unei cantități optime de magneziu elementar. Totodată, fiecare sare de magneziu are o arie predilectă de acțiune în organism.

Aquamin Mg TG: este un compus patentat, în formă înalt biodisponibilă de magneziu, plus încă alte 72 de micro-minerale. Obținut din apă de mare, este extras utilizând o tehnică inovativă, formula captează și păstrează potența și biodisponibilitatea ingredientelor naturale. Are un conținut bogat în magneziu – min. 35% magneziu pur natural, calciu și alte 72 elemente minerale bioactive ce acționează sinergic. Provine din alga roșie Lithothamnium calcareum, din largul zonelor nepoluate ale Islandei și Irlandei.

Magneziu bisglicinat: cunoscut pentru biodisponibilitatea sa ridicată și efectele blânde asupra sistemului gastrointestinal, magneziul bisglicinat este particular potrivit pentru persoanele cu tract digestiv sensibil. Acesta susține relaxarea musculară și calmul mental, fiind benefic pentru promovarea relaxării și calității somnului. Magneziul bisglicinat a fost studiat și pentru îmbunătățirea memoriei.

Magneziul malat: această formă de magneziu este implicată în ciclul Krebs, procesul de producție al energiei din corp. Magneziul malat joacă un rol vital în îmbunătățirea rezistenței, reducerea oboselii musculare și susținerea nivelurilor energetice generale. Poate contribui, de asemenea, la îmbunătățirea funcției cognitive.

Magneziul citrat: magneziul citrat ajută la pastrarea nivelului optim de magneziu în organism și reduce riscul de aparitie a diabetului de tip II. În cantități mari, acționează ca un laxativ natural, ajutând la ameliorarea constipației ocazionale. În dozele prezente în produsul Alevia, citratul de magneziu nu induce diaree sau dereglări gastrointestinale, ci promovează regularitatea digestivă și susține funcționarea corectă a tractului gastrointestinal.

Magneziul taurat: această formă unică de magneziu este combinată cu aminoacidul taurină, care are proprietăți antioxidante și susține sănătatea cardiovasculară. Magneziul taurat contribuie la sănătatea inimii prin promovarea nivelurilor sănătoase ale tensiunii arteriale și susținerea funcției cardiace generale.

Citrat de Mangan: Manganul este co-factor de metabolizare al Magneziului și în absența lui o cantitate mică de Magneziu este cu adevărat utilizată de către organism. În plus, s-a demonstrat faptul că aportul de magneziu poate duce la scăderea nivelurilor de mangan din organism, iar aceasta este asociată cu multiple manifestări printre care aminitm: efecte neurologice, fragilitatea oaselor, dezechilibre metabolice, încetinirea creșterii părului și a unghiilor, scăderea colesterolului bun (HDL).

Vitamina B6: cunoscută și sub numele de piridoxină, este implicată în special în păstrarea funcționalității normale a creierului și a sistemului nervos, iar în combinație cu magneziul, menține starea de spirit și scade riscul de depresie.

Recomandat ca adjuvant în:

  • Stres, iritabilitate, nelinişte, indispoziţie
  • Migrene, dureri de cap, osteoporoză
  • Oboseală cronică, epuizare psihică, insomnii, somn neodihnitor
  • Dureri musculare, spasme, crampe musculare, senzația de furnicături

Ingrediente

  • Magneziu 122mg – 32% VNR
  • Vitamina B6 1,4mg – 100% VNR
  • Mangan 0,45mg – 23% VNR

Efecte

Funcții Metabolice și Enzimatice: este necesar pentru peste 300 de reacții enzimatice în organism, participând activ în procesele metabolice cheie. Printre acestea se numără sinteza proteinelor, sinteza ADN-ului și ARN-ului, reglarea glicemiei, precum și funcționarea optimă a sistemului nervos.

Sistemul Cardiovascular: joacă un rol esențial în menținerea sănătății sistemului cardiovascular. Contribuie la relaxarea vaselor de sânge, favorizând circulația sanguină adecvată și reducând riscul de hipertensiune arterială. De asemenea, magneziul influențează ritmul cardiac, contribuind la funcționarea normală a inimii și prevenind aritmii potențial periculoase.

Sistemul Nervos și Starea Mentală: este implicat în transmiterea semnalelor nervoase și reglarea activității neuronale.

Sănătatea Oaselor și Mușchilor: are un rol semnificativ în menținerea sănătății oaselor, lucru deosebit de important pentru prevenirea osteoporozei. Contribuie la menținerea densității osoase prin reglarea absorbției și utilizării corecte a calciului în organism. De asemenea, magneziul este esențial pentru contractarea și relaxarea mușchilor, incluzând inima.

Mod de administrare

2 capsule/ zi.

Atenție

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Contraindicat copiilor sub 3 ani și persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, utilizarea se face numai la recomandarea specialistului. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură.



Data ultimei actualizari: 2024-04-17 12:26:47
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review