Hemferum 14mg, 40 comprimate

Hemferum 14mg, 40 comprimate -  - PHARMASWISS SA
P479848111
De ce sa utilizam Hemferum™ 14 mg? Aceste comprimate filmate contin fier, un mineral esential in producerea globulelor rosii. Hemferum ™ 14 mg este utilizat pentru susfinere in cazul unui aport [...]

Descriere: Hemferum 14mg, 40 comprimate

De ce sa utilizam Hemferum™ 14 mg?

Aceste comprimate filmate contin fier, un mineral esential in producerea globulelor rosii. Hemferum ™ 14 mg este utilizat pentru susfinere in cazul unui aport alimentar insuficient sau in caz de pierderi de fier din organism.

HemferumTM 14 mg este un supliment alimentar natural, usor tolerat.

lngredientul principal al HemferumTM 14 mg este fier fortificat, de tip hem, care este absorbit integral la nivel intestinal, pe calea independenta a hemoglobinei, avand o biodisponibilitate ridicata si o foarte buna tolerabilitate.

Cand se recomanda utilizarea Hemferum 14 mg?

Hemferum™ 14 mg poate fi utilizat in cazurile in care este necesar un aport crescut de fier.

Fierul din compozitia produsului Hemferum™ 14 mg este o optiune buna pentru persoanele cu varsta de peste 12 ani, ca protectie nutritiva, contribuind la mentinerea sanatatii si vitalitatii, pentru femeile care planifica o sarcina, precum si pentru cele aflate in perioada de premenopauza dar si la persoanele varstnice. Desi nu se intentioneaza ca acest supliment alimentar sa inlocuiasca o dieta echilibrata, Hemferum™ 14 mg poate fi benefic in situatiile in care este necesar un aport suplimentar de fier.

HemferumTM 14 mg nu se utilizeaza in cazuri de anemie fara deficit de fier sau in caz de tulburari in metabolizarea fierului.

Exista reactii adverse in timpul utilizarii Hemferum™ 14 mg?

HemferumTM 14 mg nu are reactii adverse cunoscute atunci cand este utilizat conform recomandarilor. Fierul poate determina aparitia unor scaune de culoare inchisa sau verde. Acest lucru este normal si nu reprezinta un motiv de ingrijorare. Daca observati orice reactii adverse, va rugam sa va adresati specialistului.

Mod de utilizare a Hemferum™ 14 mg

1 comprimat filmat HemferumTM 14 mg pe zi, cu apa. Nu se cunosc interactiuni cu alimente si bauturi.

A nu se depasi doza recomandata pentru consum zilnic.

Se recomanda utilizarea produsului minimum trei luni sau atat timp cat este necesar.

HemferumTM 14 mg nu contine substante medicamentoase sau hormoni si este fabricat in conformitate cu standardele privind controlul calitatii.

HemferumTM 14 mg este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

De ce a fost dezvoltat Hemferum™ 14 mg?

Organismul uman necesita o varietate mare de vitamine, minerale si alte elemente pentru desfasurarea activitatilor zilnice importante, precum eliberarea energiei din alimente si repararea la nivel celular. Hemferum™ 14 mg este un supliment alimentar natural, bine tolerat, cu continut de fier, care poate fi utilizat in situatiile in care regimul alimentar obisnuit nu poate asigura aportul normal de fier.

Fierul este un mineral esential, important pentru diverse functii ale organismului. Fierul contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei precum si la transportul normal al oxigenului in corp. In plus, intregul metabolism energetic depinde de aportul suficient de fier. Cand organismul nu dispune de suficient fier, aceste functii pot fi afectate. De asemenea, un nivel scazut de fier in organism duce la afectarea performantei si aparitia unor stari de oboseala. Un aport adecvat de fier este necesar pentru o buna stare de sanatate si de bine.

Ingrediente:

Pulbere de hemoglobina bovina; Agenti de incarcare: celuloza microcristalina, fosfat de calciu dibazic dihidrat; Sulfat de fier heptahidrat; Stabilizator: polivinilpolipirolidona; Agenti de glazurare: Opadry II red (talc, hidroxipropilmetilceluloza, colorant/oxid rosu de fier, polidextroza, trigliceride cu catena medie); Opadry II white (talc, alcool polivinilic, colorantif dioxid de titan, indigotina, polietilenglicol, lecitina din soia); Agenfi antiaglomeranti: stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal.

Alte informatii despre HemferumTM 14 mg

Hemferum™ 14 mg sunt comprimate filmate, cu forma de capsula, ambalate in blistere; 1 blister contine 20 comprimate filmate; fiecare cutie contine 2 sau 5 blistere.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review