Complex B Forte, 100 comprimate, Alevia

  • -20%
Complex B Forte, 100 comprimate, Alevia -  - ALEVIA
Alevia
W57750
Complex B Forte Beneficii: - reface metabolismul si sistemul imunitar. - creste nivelul de energie si rezistenta la stres in perioadele de efort intelectual intens, oboseala excesiva. - sustine sanatatea sistemului nervos. - vitaminele [...]

Descriere: Complex B Forte, 100 comprimate, Alevia

Complex B Forte

Beneficii:

- reface metabolismul si sistemul imunitar.

- creste nivelul de energie si rezistenta la stres in perioadele de efort intelectual intens, oboseala excesiva.

- sustine sanatatea sistemului nervos.

- vitaminele de calitate inalta obtinute de la producatorul de top elvetian sunt hotaratoare pentru eficienta şi calitatea produsului.

Compozitie:

Vitamina B1 1.65 mg, Vitamina B2 2.1 mg, Vitamina B6 2.1 mg, Vitamina B12 3.75 μg, Biotina 75 μg, Acid pantotenic 9 mg, Acid folic 300 μg, Niacina 24 mg.

Mod de utilizare:

Cate 1 comprimat de doua ori pe zi. Intrebuintari principale: Vitaminele B mentin echilibrul metabolic si ajuta la buna functionare a sistemului nervos, accelereaza procesul de recuperare fizica si psihica in convalescenta. Sustine sanatatea pielii şi a parului. Carenta de vitamina B da o stare de oboseala si de lipsa de vlaga.

Alte intrebuintari:

Contribuie la refacerea metabolismului si a sistemului imunitar. Creste nivelul de energie si sustine sanatatea organismului in perioadele de efort intens. Protejeaza flora intestinala in timpul tratamentului cu antibiotice.

Contraindicatii:

Contraindicat persoanelor cu intoleranta la lactoza sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, administrarea se face numai la recomandarea specialistului.

Prezentare:

100 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review