Calciu 1000mg + Vitamina D3 20ug, 30 comprimate, Eurovita

Calciu 1000mg + Vitamina D3 20ug, 30 comprimate, Eurovita - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-SI-MINERALE/UZ-GENERAL - GSK SRL OMEGA PHARMA
P438798379
Calciu 1000mg + Vitamina D3 20ug, 30 comprimate, Eurovita Calciu 1000mg + Vitamina D3 20ug Proprietati: Mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor. Functionarea normala a sistemului muscular. Mentinerea concentratiilor normale de
Se incarca ofertele...

Descriere Calciu 1000mg + Vitamina D3 20ug, 30 comprimate, Eurovita

Calciu 1000mg + Vitamina D3 20ug, 30 comprimate, Eurovita Calciu 1000mg + Vitamina D3 20ug

Proprietati:

Mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.

Functionarea normala a sistemului muscular.

Mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange.

Metabolismult energetic normal.

Calciul este un mineral esential si o componenta naturala a oaselor si dintilor,impreuna cu fosforul contribuind la mentinerea rezistentei acestora.Dupa varsta de 30 de ani,densitatea osoasa incepe sa scada,din acest motiv este important sa ne preocupam din vreme de mentinerea sanatatii sistemului osos printr-un aport suplimentar regulat,chiar zilnic de calciu si vitamina D3.

Vitamina D3 ajuta la absorbia si utilizarea normala a calciului si fosforului,la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange,la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor,precum si la mentinerea functiei normale a sistemului muscular.

Eurovita calciu 1000mg + Vitamina D3 poate fi util in carentele de calciu si vitamina D3 care pot sa apara la adulti din cauza inaintarii in varsta,a unei alimentatii necorespunzatoare,a dietelor sau efortului fizic.De asemenea,se poate administra la copii in perioada de crestere,contribuind la dezvoltarea normala a sistemului osos.

Ingrediente:

Carbonat de calciu, maltodextrina, indulcitor - sorbitol, emulgatori - ulei vegetal hidrogenat si stearat de magneziu, aroma de lamaie, indulcitor - zahar, stabilizator - guma acacia, amidon de porumb, emulgator - ulei vegetal, antioxidant - di-alfa tocoferol, vitamina D3.

Mod de administrare:

Doza recomandata pentru consumul zilnic este de 1 comprimat masticabil. Comprimatul trebuie mestecat sau rupt. Consumul in exces pate produce efecte laxative.

Prezentare:

30 comprimate masticabileData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.