Calcidin 600 mg, 20 comprimate efervescente, Zdrovit

Calcidin 600 mg, 20 comprimate efervescente, Zdrovit - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-SI-MINERALE/UZ-GENERAL - ZDROVIT
ZDROVIT
P459790176
Proprietăți: Supliment alimentar Calciu 600 mg Triunghiul oaselor sănătoase Calciul este un component de bază al oaselor și al dinților, care influențează echilibrul electrolitic din
Se incarca ofertele...

Descriere Calcidin 600 mg, 20 comprimate efervescente, Zdrovit

Proprietăți:

Supliment alimentar Calciu 600 mg Triunghiul oaselor sănătoase Calciul este un component de bază al oaselor și al dinților, care influențează echilibrul electrolitic din organism, fiind un element de neînlocuit pentru numeroase funcții vitale ale acestuia.

Calciul este indispensabil și pentru desfășurarea normală a procesului de coagulare a sângelui ca și a contracției musculare și a transmiterii impulsului nervos.

Vitamina D3 este esențială pentru dezvoltarea oaselor sănătoase. Vitamina D3 favorizează absorbția intestinală a calciului și stimulează depunerea sărurilor minerale în oase.

Vitamina K, pe lângă rolul său în sinteza factorilor coagulării, este implicată și în mineralizarea oaselor, prin acțiunea pe care o îndeplinește în metabolismul osteocalcinei (matricea proteică a oaselor), acționând sinergic cu vitamin D3. În prezența vitaminei K, osteocalcină fixează fierul ionic, asigurându-se astfel calcificarea normală a oaselor.

Ingrediente:

1 comprimat efervescent conține: calciu 600 mg (75%*), vitamina K 37,5 µg (50%*), vitamina D 2.5 ɥg (50%*). *VNR - Valoare Nutrițională de Referință (conf Reg 1169/2011). Consumul de referință al unui adult obișnuit (8 400 kJ/ 2 000 kcal).

Mod de administrare:

2 comprimate pe zi dizolvate în apă. Produs destinat adulților.

Prezentare:

20 comprimate efervescenteData ultimei actualizari: 2023-06-27 13:00:20
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.