Ca + Vitamina C, 20 comprimate efervescente, Zdrovit

Ca + Vitamina C, 20 comprimate efervescente, Zdrovit -  - ZDROVIT
ZDROVIT
P29166
Proprietăți: Comprimate efervescente cu aromă de mandarine Calciul contribuie la metabolismul energetic normal și este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și dinților. Vitamina [...]

Descriere: Ca + Vitamina C, 20 comprimate efervescente, Zdrovit

Proprietăți:

Comprimate efervescente cu aromă de mandarine

Calciul contribuie la metabolismul energetic normal și este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și dinților.

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, ligamentelor și dinților și, de asemenea, contribuie și la funcționarea normală sistemului imunitar.

Compoziție:

-regulatori de aciditate: acid citric, bicarbonat de sodiu; carbonat de calciu; îndulcitori: sorbitol, ciclamat de sodiu, zaharină sodică; agent de umplere: amidon de porumb; vitamina C; aromă de mandarine; colorant: betacaroten.

Mod de administrare:

1 comprimat pe zi dizolvat într-un pahar cu apă.

Prezentare:

20 comprimate efervescente



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review