Biolectra Magnesium 300mg, 20 plicuri, Hermes Arzneimittel

Biolectra Magnesium  300mg, 20 plicuri, Hermes Arzneimittel - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-SI-MINERALE/UZ-GENERAL - HERMES ARZNEIMITTEL GMBH
I8568
Biolectra Magnesium 300mg, 20 plicuri, Hermes Arzneimittel Proprietăți: Magneziul este implicat în activarea a peste 300 de enzime, care asigură funcționarea corespunzătoare a numeroase procese de metabolism.
Se incarca ofertele...

Descriere Biolectra Magnesium 300mg, 20 plicuri, Hermes Arzneimittel

Biolectra Magnesium 300mg, 20 plicuri, Hermes Arzneimittel

Proprietăți:

Magneziul este implicat în activarea a peste 300 de enzime, care asigură funcționarea corespunzătoare a numeroase procese de metabolism.

Inima, sistemul nervos și musculatura dvs. au nevoie de acest mineral.

Magneziul contribuie atât la desfășurarea normală a procesului de diviziune celulară, cât și la funcționarea corespunzătoare a metabolismului energetic.

Cu Biolectra Magnesium Direct primiți magneziul esențial care este vital pentru funcționarea normală a musculaturii corpului dvs și sistemului nervos, cât și pentru transmiterea impulsurilor nervoase.

Ingrediente:

Un plic cu micropelete conține oxid de magneziu ușor 535 mg, corespunzător a 300 mg ioni de magneziu.

Celelalte componente sunt citrat de sodiu, sorbitol, acid citric, carboxymetilceluloza de sodiu, aromă de portocală, aspărtam, stearat de magneziu, ciclamat de sodiu.

Mod de administrare:

1 plic pe zi.

Puneți micropeletele pe limbă, lăsați-le să se topească și înghițiți, fără a fi nevoie de lichid.

Aroma de lămâie.

Prezentare: 20 plicuriData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.