Acid folic Folate 400 ug, 50 tablete, Solgar

  • -10%
Acid folic Folate 400 ug, 50 tablete, Solgar -  - SOLGAR
Solgar
P459798665
Proprietati: Folate (metafolin) de la SOLGAR este un supliment alimentar pe bază de acid folic care suportă sănătatea sistemului nervos, a inimii și a celulelor roșii din [...]

Descriere: Acid folic Folate 400 ug, 50 tablete, Solgar

Proprietati:

Folate (metafolin) de la SOLGAR este un supliment alimentar pe bază de acid folic care suportă sănătatea sistemului nervos, a inimii și a celulelor roșii din sânge. Produs bio-identic cu formă să bio-activă.

Ajută la sănătatea cardiacă Susține sistemul nervos. Ajută la formarea de globule roșii.

Potrivit pentru vegetarieni.

Ingrediente per tabletă:

Agenți de încărcare (manital, celuloză microcristalină), agenți antiaglomeranți, gumă de celuloză folat (sub formă de L-metilfolat de calciu).

Nu conține zahăr, sare, amidon, drojdie, grâu, soia, gluten, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali.

Mod de administrare:

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți o tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei, sau confrom recomandărilor medicului sau farmacistului. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Prezentare: 50 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review