Siliciu Organic 60 capsule, Herbagetica

Siliciu Organic 60 capsule, Herbagetica - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-PAR-PIELE-UNGHII - HERBAGETICA
Herbagetica
P438795085

Mentine echilibrul functionarii sistemului urinar, mareste productia de colagen, fiind un bun adjuvant pentru piele, par si unghii.

Se incarca ofertele...

Descriere Siliciu Organic 60 capsule, Herbagetica

Siliciu Organic 60 capsule, Herbagetica reprezintă un bun stimulent pentru colagen, răspunzător de sanătatea pielii, părului și unghiilor.

Deficitul de Siliciu organic reduce capacitatea organismului de asimilare a unor elemente importante precum Ca, Mg și Fosfor. Pielea își pierde din elasticitate și îmbătrânește prematur existând posibilitatea de a apărea mult mai ușor afecțiuni precum psoriazisul, acneea sau eczema alergică. Pot să apară de asemenea boli ale aparatului cardiovascular și respirator (bronșită, astm).

Siliciu Organic 60 capsule, Herbagetica mărește absorbția și funcțiile Fe, Ca, Mg, Potasiului și Borului în organism. Este vital în vindecarea tăieturilor, arsurilor și a oaselor rupte având de asemenea un rol imporant în reducerea eczemelor și a psoriazisului. Îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular și a celui imunitar, elimină depunerile de aluminiu reducând riscul de senilitate, inclusiv Alzheimer.

Compoziție per capsulă Siliciu Organic 60 capsule, Herbagetica:

Coada-calului (Equisetum arvense) extract standardizat cu min. 7% Siliciu: 150 mg

Coada-calului(Equisetum arvense) pulbere din părţi aeriene: 150 mg 

Administrare Siliciu Organic 60 capsule, Herbagetica:

Adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi

Copii: 1 capsulă de 2 ori pe ziData ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.