Femibion Sarcina Sanatoasa 1, 30 comprimate

Femibion Sarcina Sanatoasa 1, 30 comprimate - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/VITAMINE-GRAVIDE - DR. REDDYS
Dr. Reddys
P459799160
Indicații: Este o combinație de 0,4 mg acid folic cu o cantitate echivalentă de Metafolin în scopul de a asigura aportul optim încă de la începutul sarcinii
Se incarca ofertele...

Descriere Femibion Sarcina Sanatoasa 1, 30 comprimate

Indicații:

Este o combinație de 0,4 mg acid folic cu o cantitate echivalentă de Metafolin în scopul de a asigura aportul optim încă de la începutul sarcinii de acid folic/folați chiar și pentru femeile care nu pot metaboliza acidul folic la nivel optim .

Femibion sarcină sănătoasa 1 conține în plus 9 vitamine esențiale și iod în scopul de a asigura nivelul optim și necesitățile crescute , încă de la începutul sarcinii . Femibion sarcină sănătoasă 1 pregătește optim organismul pentru sarcină și ajută la dezvoltarea sănătoasă a copilului până la sfârșitul primului trimestru de sarcină.

Compoziție:

Compoziție / comprimat : Folați , Vitamina B1 , B2 , B6 , B12 , Biotină , Niacină , Acid pantotenic , Vitamina C , Vitamina E , Iod .

Acidul folic: Un tip de vitamină B care, în corp, este transformată în folat pentru a deveni activă biologic. Contribuie atât la creșterea țesutului matern în timpul sarcinii, cât și la procesul de diviziune celulară. Însă nu toate femeile pot utiliza în întregime acidul folic.

Metafolin: O formă specială de folat, dezvoltată și brevetată de Merck, care nu mai trebuie transformată în corp, ci este disponibilă direct. Metafolin® este marcă înregistrată a Merck KGaA, Darmstadt, Germania.

Iod: Contribuie la producţia normală de hormoni tiroidieni și la funcţionarea normală a glandei tiroide.

Vitamina B1, B2 și biotină: Contribuie la metabolismul energetic normal și la funcţionarea normală a sistemului nervos.

Vitamina B6, B12 niacină și acidul pantotenic: Contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Vitamina C: Contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Vitamina E: Contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Mod de administrare: 1 comprimat / zi , în timpul mesei .

Prezentare:

30 comprimateData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.