Solgar vitamina B12 1000, 30 tablete

Solgar vitamina B12 1000, 30 tablete - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/SUPLIMENTE/UZ-GENERAL - SOLGAR
Solgar
P459821996
Vitamina B12 este vitala pentru sistemul nervos, reprezentand cheia pentru formarea celulelor rosii sanatoase. Vitamina B12 si acidul folic, ca furnizor al grupurilor metil, faciliteaza reducerea nivelurilor ridicate de homocisteina
Se incarca ofertele...

Descriere Solgar vitamina B12 1000, 30 tablete

Vitamina B12 este vitala pentru sistemul nervos, reprezentand cheia pentru formarea celulelor rosii sanatoase.

Vitamina B12 si acidul folic, ca furnizor al grupurilor metil, faciliteaza reducerea nivelurilor ridicate de homocisteina pana la limite sigure. 

Pentru a fi utilizata in mod eficient, vitamina B12 trebuie mai intai sa se transforme in metilcobalamina, sub efectul enzimei MTTR. 

Pentru multe persoane, aceasta conversie endogena este insuficienta ca urmare a anormalitatilor regasite la nivelul genelor aferente enzimei MTTR, cat si in cazul afectiunilor de tipul diabetului sau anemiei pernicioase.

Studiile au demonstrat faptul ca vitamina B12, sub forma de metilcobalamina, este activata in mod direct prin absorbtie. In plus, tableta sublinguala B12 beneficiaza de o mai buna absorbtie prin mucoasa bucala.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni

A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) tableta pe zi, preferabil in timpul mesei. A se aseza intre obraz si gingie, sub limba sau a se mesteca.


Fiecare tableta asigura:

Vitamina B12 (sub forma de metilcobalamina)1000g


Ambalaj: 30 tableteData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.