Seleniu Organic, 30 capsule, Remedia

  • -7%
Seleniu Organic, 30 capsule, Remedia -  - LABORATOARELE REMEDIA
P479848117

Supliment alimentar.

Descriere Seleniu Organic, 30 capsule, Remedia

Lynside® Forte Se+ 2000 este numele de marcă al unui produs obținut din culturi de drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) și conținând seleniu organic, predominant sub formă de L-selenometionină. Biodisponibilitatea seleniului organic este mai mare decât a formei anorganice și se estimează a fi absorbit mai mult de 90% în corpul uman. În urma absorbției, seleniul din selenometionină este încorporat în mușchii scheletici, ficat, eritrocite, albumine plasmatice.

Seleniu Organic, 30 capsule, Remedia contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la funcționarea normală a glandei tiroide, la spermatogeneza normală. De asemenea, seleniul contribuie la menținerea sănătății părului și a unghiilor.

Drojdia de bere (Saccharomyces cerevisiae) este o ciupercă de dimensiuni microscopice care conține vitamine (mai ales din complexul B), aminoacizi esențiali, săruri minerale și proteine. Drojdia de bere are efect regenerator asupra organismului, ajută la îmbunătățirea stării generale și aduce un surplus de energie. Întărește sistemului imunitar, reface flora intestinală.

Efecte Seleniu Organic, 30 capsule, Remedia:

Seleniu organic din drojdie este un suplimentar natural care contribuie la menținerea sănătății organismului. Acesta susține funcționarea normală a sistemului imunitar și a glandei tiroide, ajută la menținerea sănătății părului și a unghiilor, stimulează capacitatea de procreare în cazul bărbaților.

Ingrediente/capsulă Seleniu Organic, 30 capsule, Remedia:

Lynside® Forte Se+ 2000 (drojdie uscată inactivată / Sachharomyces cerevisiae, furnizând 200mcg Se organic / 364%DZR*) - 100mg, celuloză microcristalină (agent de încărcare), gelatină (capsulă), ștearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant).

*Doza Zilnică Recomandată cf. Directivei 2008/100/EC

Mod de administrare Seleniu Organic, 30 capsule, Remedia:

1-2 capsule pe zi, înainte de masă, luate cu o canitate suficientă de lichid.

Prezentare Seleniu Organic, 30 capsule, Remedia:

30 capsule



Data ultimei actualizari: 2024-01-10 15:45:59
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.