Secom Magnesium Glycinate ActivGels Kal, 90 capsule moi

Secom Magnesium Glycinate ActivGels Kal, 90 capsule moi -  - SECOM
Secom
P130065

Un mineral esențial, magneziul este implicat în peste 300 de reacții enzimatice din organism și joacă un rol în multe funcții vitale.

Descriere Secom Magnesium Glycinate ActivGels Kal, 90 capsule moi

Secom Magnesium Glycinate ActivGels Kal, 90 capsule moi este chelat cu glicină, făcându-le mai biodisponibile pentru o absorbție eficientă. Glicinatul de magneziu funcționează pentru a susține funcționarea sănătoasă a nervilor, sănătatea oaselor și a mușchilor, precum și pentru a oferi sprijin pentru relaxare. 

Tehnologia noastră unică ActivGels ™ garantează dezintegrarea gelului moale în 30 de minute, conform standardelor USP, iar acest  format face ca aceasta să fie o completare ușoară la rutina dumneavoastră de suplimente.

KAL își produce produsele în interior, ceea ce face ușor să verificați dacă ingredientele noastre sunt testate pentru puritate, potență și identitate. De aceea, oamenii au încredere în KAL pentru a vă oferi produse de calitate care vă susțin nevoile unui stil de viață sănătos. 



Data ultimei actualizari: 2024-03-29 12:56:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review