Quercetin 500mg cu Bromelaina, 30 capsule, Alevia

Quercetin 500mg cu Bromelaina, 30 capsule, Alevia -  - ALEVIA
Alevia
P479848839

Este recomandată pentru menținerea sănătății sistemului imunitar, respirator, pentru reducerea stresului oxidativ, a inflamației și a reacțiilor alergice la nivelul sistemului respirator.

[...]

Descriere: Quercetin 500mg cu Bromelaina, 30 capsule, Alevia

Quercetina este un bioflavonoid prezent în mod natural în fructe, legume și în diverse plante medicinale și este recunoscut pentru proprietățile sale antioxidante puternice. Este recomandată pentru menținerea sănătății sistemului imunitar, respirator, pentru reducerea stresului oxidativ, a inflamației și a reacțiilor alergice la nivelul sistemului respirator.

Bromelaina este o enzimă naturală care potenţează asimilarea quercetinei în organism. Ajută la întărirea sistemului imunitar și la prevenirea sau tratarea răcelilor, sinuzitei sau bronșitei - reduce vâscozitatea mucusului și congestia nazală. În produsul Quercitin 500mg cu Bromelaină Alevia, quercetina este substanţa activă extrasă din Salcâmul-japonez (Sophora japonica).

Recomandat ca adjuvant în:

  •  Prevenirea și tratarea răcelii și gripei
  •  Infecții respiratorii
  •  Alergii

Ingrediente :

Quercitină 500mg, extract din muguri florali de Salcâm-japonez (Sophora japonica), cu 95% dihidrat de quercetină; Bromelaină 50mg

 Ajută la întărirea sistemului imunitar

 Ameliorează efectul alergiilor și reacțiile alergice

 Protejează căile respiratorii

 Protejează organismul împotriva radicalilor liberi

Atenţie :

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o alimentaţie diversificată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, administrarea se face numai la recomandarea specialistului."

Mod de administrare :

1 capsula de 1-2 ori pe zi.

Prezentare:
30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review