Detoxifiant cu Ganoderma, P127, 63 capsule, Fares

W58615
  • -10%
Detoxifiant cu Ganoderma, P127, 63 capsule, Fares - UZ-GENERAL - FARES
Fares

Susține mecanismele proprii de purificare a organismului. Favorizează eliminarea toxinelor.  depurativ; drenor limfatic și biliar; diuretic;laxativ; antitoxic și protector hepatic; chimio și radio protector; hipocolesterolemiant; antioxidant.

[...]

Detoxifiant cu Ganoderma, P127, 63 capsule, Fares

Proprietăți:

Susține mecanismele proprii de purificare a organismului.
Favorizează eliminarea toxinelor.
- depurativ;
- drenor limfatic și biliar;
- diuretic;
- laxativ;
- antitoxic și protector hepatic;
- chimio și radio protector;
- hipocolesterolemiant;
- antioxidant.
Ingrediente/capsulă:
Cărbune medicinal 110 mg, extract de Aloe vera, standardizat în min. 18% aloina 88 mg , extract total 10:1 de Reishi (Ganoderma lucidum) 66 mg , rădăcină de brusture (Bardanae radix), extract de fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) standardizat în min. 85% silimarina, extract total 10:1 de Schisandra chinensis, fructe de șoc (Sambuci fructus).
Cărbunele medicinal are importante proprietăți antitoxice, antidiareice, calmante, cicatrizante, antispastice și antiinfecțioase. El absoarbe gazele și substanțele toxice ingerate sau rezultate în urma metabolismului. Astfel, combate balonarea și infecția cu microorganisme, elimină hiperaciditatea, ajută în enterite, colite de fermentație și putrefacție, diaree și toxiinfecții alimentare.
Ganoderma, ciuperca faimoasă în medicina tradițională chineză, a fost confirmată de cercetările științifice moderne ca având importante proprietăți imunomodulatoare, chimio și radio protectoare, antihepatotoxice, antioxidante, antialergice, hipocolesterolemiante, hipotensoare, precum și de protecție împotrivă deteriorării ADN-ului. Este un puternic detoxifiant al organismului și adaptogen, ajutând adaptarea organismului la factorii de stress (fizic, chimic, psihic).
Brusturele este o importanță plantă depurativă stimulând eliminarea toxinelor atât pe cale renală prin diureză, cât și pe cale tegumentară prin sudorație. Ajuta metabolismul colesterolului prin transformarea sa în acizi biliari.
Frunzele de aloe au fost utilizate încă din Antichitate, fiind renumite pentru virtuțile lor curative. Vechii egipteni o numeau "planta nemuririi", iar rușii îi spun „elixirul longevității“. Aloe Vera accelerează și normalizează metabolismul, regenerează vilozitățile intestinale și detoxifică organismul. În doze mici (0,01–0,02 g), are acțiune tonic–amară, stomahică, emolienta, stimulență a secreției biliare, fiind utilă în hipotonia gastrică și afecțiuni hepatobiliare. La doze mai mari (de 0,10–0,25 g) este laxativă și are o acțiune purgativă intensă la doze de 0,25–1 g, fiind recomandată în constipația cronică.
Fructele de armurariu au acțiune hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, antihepatotoxică, decongestivă, antiinflamatorie, coleretic-colagogă, antioxidantă. Efectul hepatoprotector este dat de silimarină care inhibă intrarea toxinelor în celula hepatică și împiedică alterarea membranei hepatocitare. Armurariul este folosit în boli hepatice (hepatite cronice active, de cauză atât virală, cât și alcoolică, ciroza hepatică, insuficiență hepatică). Se asociază preventiv medicamentelor cu potențial hepatotoxic.
Schisandra este cunoscută din medicina tradițională chineză ca tonic hepatic și purificator sanguin. Schisandra reduce nivelul plasmatic al transaminazelor, crește sinteza proteinelor și glicogenului hepatic, îndepărtează radicalii liberi, crește acțiunea vitaminelor C și E (efect antioxidant), stimulând astfel regenerarea hepatică.
Fructele de șoc au acțiune puternic depurativă și laxativă, realizând purificarea organismului pe cale intestinală.
Recomandat în:
- cure de detoxifiere;
- intoxicații cronice (medicamente, alcool);
- steatoză hepatică;
- hipercolesterolemie;
- alergii, afecțiuni cutanate (urticarie, eczeme);
- sindromul de oboseală cronică;
- reducerea efectelor hepatotoxice și nefrotoxice ale medicamentelor și chimioterapiei.
Contraindicații:
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Sarcină și alăptare:
Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracțiilor uterine. Substanțele active trec în laptele matern și pot modifica gustul laptelui.
Efecte secundare și interacțiuni:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Mod de administrare:
1-2 capsule de 3 ori pe zi, înainte de masă.
Durata curei: 1-2 luni, sau conform recomandării medicului.Cura se poate repeta după o pauză de o lună.
Prezentare:
63 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review