CosmoPharm Asperzin Nattokinaza 150mg, 30 capsule

CosmoPharm Asperzin Nattokinaza 150mg, 30 capsule -  - COSMO PHARM
Cosmo Pharm
P548490014

Nattokinaza 20000 UF/gram pentru protectia inimii, a plamanilor si a sistemul imunitar in capsule gastrorezistente.

[...]

Descriere CosmoPharm Asperzin Nattokinaza 150mg, 30 capsule

Asperzin 150 mg contine nattokinaza, o enzima naturala derivata din soia, cu o istorie bogata si beneficii dovedite pentru sanatate. Este indicat pentru persoanele preocupate de sanatatea cardiovasculara, pulmonara, neurocerebrala, cu imunitate slabita sau cu afectiuni gastrointestinale.

Fiecare capsula contine 150 mg de nattokinaza cu 20.000 UF/gram, asigurand o concentratie ridicata per o singura doza zilnica.

De ce sa alegeti CosmoPharm Asperzin Nattokinaza 150mg, 30 capsule:

Continut ridicat – 150 mg de nattokinaza in fiecare capsula.

Usor de utilizat – este suficienta o singura capsula pe zi.

O cutie este suficienta pentru 3 luni.

Disponibilitate ridicata pentru o perioada mai lunga: capsule vegetale cu eliberare lenta protejeaza enzimele fibrinolitice benefice de acidul gastric si permit enzimei nattokinaza sa fie eliberata treptat in organism.

Ce este nattokinaza?

Nattokinaza, cunoscuta si sub numele de Nattōkināsu sau kinase, este o enzima unica, derivata din preparatul japonez traditional Nattō, care consta in boabe de soia fierte si fermentate cu ajutorul bacteriei Bacillus subtilis.

De-a lungul timpului, Nattō a fost utilizata in medicina traditionala japoneza pentru a trata bolile asociate cu inima si vasele de sange, ceea ce a dus la interesul crescut in cunoasterea potentialului sau benefic asupra sanatatii cardiovasculare.

Aceasta enzima joaca un rol esential in mentinerea unei inimi sanatoase, sprijinind sistemul imunitar si contribuind la confortul gastrointestinal.

Studiile sugereaza ca beneficiile aduse de nattokinaza sunt remarcabile, avand capacitatea de a dizolva cheagurile de sange, de a promova un flux sanguin sanatos si de a reduce inflamatiile, exercitand in acelasi timp un efect pozitiv asupra intregului sistem cardiovascular.

De asemenea, se constata ca nattokinaza poate trata tulburarile inflamatorii si poate preveni formarea trombozei venoase profunde si embolismelor arteriale, consolidandu-si statutul ca aliat de incredere in prevenirea bolilor cardiovasculare.

O optiune naturala pentru sustinerea sanatatii inimii si a sistemului cardiovascular

CosmoPharm Asperzin Nattokinaza 150mg, 30 capsule a demonstrat capacitatea de a descompune fibrina, o proteina implicata in formarea cheagurilor de sange, ceea ce ii confera un efect trombolitic eficient.

Aceasta caracteristica a enzimei poate contribui la prevenirea si tratamentul bolilor asociate cu tromboza, cum ar fi embolismul pulmonar, accidentul vascular cerebral si tromboza venoasa profunda.

De asemenea, s-a observat ca nattokinaza exercita efecte antiinflamatorii, contribuind la reducerea inflamatiilor la nivelul sistemului cardiovascular si al intregului organism.

De asemenea, CosmoPharm Asperzin Nattokinaza 150mg, 30 capsule mg sustine confortul tractului gastrointestinal si mentine un mediu intestinal sanatos si functional prin echilibrarea microflorei.

Ca urmare a unui studiu clinic, suplimentarea zilnica cu NK s-a dovedit a fi o modalitate eficienta de a suprima progresia aterosclerozei la pacientii cu placi aterosclerotice.

Dupa tratamentul cu NK timp de 26 de saptamani, s-a constatat o reducere semnificativa a grosimii mediei intimei arterei carotide comune (CCA-IMT) – o masuratoare utilizata in domeniul medical pentru a evalua starea sanatatii vaselor de sange carotid-  si a dimensiunii placii carotidiene in comparatie cu valorile de baza inainte de tratament.

Dimensiunea placii carotidiene si CCA-IMT au scazut de la 0,25 ± 0,12 cm2 la 0,16 ± 0,10 cm2 si de la 1,13 ± 0,12 mm la 1,01 ± 0,11 mm, respectiv. Reducerea in grupul NK a fost mai semnificativa (P < 0,01) decat cea din grupul tratat cu simvastatina (doza zilnica de 20 mg).

Datele noastre sugereaza ca NK reprezinta o alternativa mai buna la statine, un medicament utilizat frecvent pentru reducerea aterosclerozei, si, mai mult decat atat, NK poate fi o terapie alternativa viabila pentru atacul cardiovascular si accidentul vascular cerebral la pacienti.1

Cine poate administra CosmoPharm Asperzin Nattokinaza 150mg, 30 capsule?

Nattokinaza este recomandata in anumite situatii si afectiuni specifice, datorita beneficiilor sale potentiale asupra sanatatii. Aceste recomandari pot varia in functie de starea individuala a fiecarei persoane si de sfaturile medicului sau specialistului in domeniul sanatatii. Iata cateva dintre situatiile in care nattokinaza poate fi recomandata:

Tromboza: datorita capacitatii sale de a dizolva cheagurile de sange, nattokinaza poate fi utilizata ca adjuvant in prevenirea trombozei venoase profunde, a emboliilor arteriale si a accidentelor vasculare cerebrale cauzate de cheaguri.

Circulatie sanguina: Nattokinaza sustine un flux sanguin sanatos, inclusiv la nivelul creierului si al extremitatilor, ceea ce poate fi benefic pentru persoanele cu probleme de circulatie.

Sanatate cardiovasculara: Nattokinaza contribuie la mentinerea tensiunii arteriale in limite normale si poate sprijini sanatatea cardiovasculara generala.

Inflamatii: datorita efectelor sale antiinflamatorii, nattokinaza poate fi folosita pentru a reduce inflamatiile la nivelul intregului organism.

Afectiuni respiratorii: Nattokinaza poate ajuta la reducerea inflamatiilor la nivelul nasului, gatului si urechilor, ceea ce poate fi benefic in gestionarea afectiunilor respiratorii.

Substanta Nattokinaza ar putea fi cheia in lupta impotriva Alzheimerului si a accidentului vascular cerebral

Studiile recente releva efectele neuroprotectoare ale Nattokinazei (NK) in tratarea bolilor legate de amiloid, cum ar fi Alzheimer si accident vascular cerebral, oferind speranta pacientilor afectati. NK a devenit subiectul unor studii ample, sugestive pentru un rol crucial in tratamentul bolilor neurodegenerative. Acest compus are efecte promitatoare in protejarea celulelor nervoase si imbunatatirea sanatatii creierului prin degradarea placilor de amiloid si fibrilelor asociate.

În experimente pe modele animale de Alzheimer, administrarea orala a NK a avut efecte pozitive semnificative, imbunatatind capacitatea de invatare si memorie, si inhiband activitatea amiloidului-β si a BACE-1, sugestiv pentru un efect neuroprotector puternic. De asemenea, studiile clinice au aratat ca NK are efect neuroprotector in cazul pacientilor cu accident vascular cerebral ischemic acut, ameliorand fluxul sanguin si prevenind formarea de trombi.2

Rinosinusita cronica cu polipi nazali (CRSwNP) este adesea comorbida cu astmul si rezistenta la interventiile terapeutice.

S-a raportat recent ca depunerea excesiva de fibrina cauzata de afectarea fibrinolizei ar putea juca un rol esential in formarea polipilor nazali. Nattokinaza (NK), o serina proteaza produsa de Bacillus subtilis, s-a dovedit a fi o enzima fibrinolitica puternica.

NK ar putea fi un candidat promitator pentru tratamentul atat al CRSwNP, cat si al astmului. Obiectivul acestui studiu a fost de a investiga efectele NK asupra tesuturilor polipilor nazali de la pacientii cu CRSwNP. De asemenea, secretia nazala de la pacientii cu CRSwNP si sputa de la pacientii cu astm au fost utilizate pentru a investiga daca NK influenteaza vascozitatea mucusului.

Protejeaza-ti inima si sprijina-ti sistemul imunitar cu CosmoPharm Asperzin Nattokinaza 150mg, 30 capsule

Ambalat intr-un flacon cu 30 de capsule vegetale gastrorezistente, CosmoPharm Asperzin Nattokinaza 150mg, 30 capsule, enzima naturala derivata din soia, este solutia complexa pentru sustinerea sanatatii organismului.

Sistem cardiovascular

  • Adjuvant in tromboza venoasa profunda si embolismul arterial, constituind o masura importanta de protectie impotriva bolilor cardiovasculare.
  • Dizolva cheagurile de sange si sustine un flux sanguin sanatos, fiind un aliat esential in prevenirea complicatiilor grave, cum ar fi infarctul si anevrismul de aorta.
  • Stimuleaza intregul sistem cardiovascular si actioneaza asupra endoteliului, stratul unicelular care captuseste vasele de sange, contribuind astfel la mentinerea sanatatii acestora.
  • Contribuie la mentinerea tensiunii arteriale in limite normale, avand un impact benefic asupra functionarii inimii si sistemului circulator.
  • Regleaza tensiunea arteriala si previne formarea plachetelor, reducand astfel riscul de formare a cheagurilor de sange.

Sistem respirator

  • Aduce un aport important in gestionarea afectiunilor respiratorii, avand efecte benefice in reducerea inflamatiilor la nivelul nasului, gatului si urechilor.
  • Favorizeaza eliminarea mucusului la nivelul cailor aeriene si a sinusurilor, contribuind astfel la un confort respirator imbunatatit.
  • Contribuie la amplificarea actiunii specifice a antibioticelor, potentand astfel eficacitatea acestor medicamente in tratarea infectiilor.
  •  Sistem nervos
  • Combate starile de oboseala si furnicaturile, reprezentand astfel un sprijin valoros pentru nivelul de energie si sanatatea generala.
  • Promoveaza fluxul sanguin cerebral, sprijina aportul de oxigen si nutrienti catre creier, contribuind astfel la functionarea optima a acestuia.
  • Benefic pentru protejarea creierului impotriva stresului oxidativ si inflamatiei, asociate cu imbatranirea si anumite afectiuni neurologice.
  • Potentiala protectie impotriva accidentului vascular cerebral (AVC), datorita capacitatii sale de a dizolva cheagurile de sange ce blocheaza fluxul sanguin catre creier.
  • Efect protector asupra sanatatii creierului, poate contribui la mentinerea functiilor cognitive sanatoase.

Sistem digestiv

  • Ajuta la descompunerea proteinelor in molecule mai mici, facilitand astfel procesul de digestie a proteinelor din alimente.
  • Contribuie la reducerea inflamatiei si disconfortului la nivelul tractului gastrointestinal.
  • Contribuie la echilibrul microflorei intestinale.
  • Poate contribui la reducerea simptomelor de indigestie, cum ar fi balonare, senzatia de arsura sau senzatia de greutate la nivelul stomacului.
  • Plagi, cicatrici, inflamatie.
  • Prin drenarea fluidelor acumulate in jurul plagilor, nattokinaza sprijina procesul de vindecare si poate ajuta la inlaturarea cicatricilor.
  • Reduce durerea si inflamatia in cazul diverselor leziuni, jucand un rol important in gestionarea disconfortului cauzat de traume fizice.

Compozitie CosmoPharm Asperzin Nattokinaza 150mg, 30 capsule:

Ingrediente active/capsula vegetala gastrorezistenta:

Nattokinaza 20000 UF/gram (unitati fibrinolitice/gram) din soia (Glycine hispida) 150 mg

furnizand 3000 UF

NU contine: substante de sinteza, coloranti, arome artificiale, conservanti, zahar, sodiu, gluten/grau, crustacee/peste, oua, alune/nuci, lactoza.

Administrare CosmoPharm Asperzin Nattokinaza 150mg, 30 capsule:

Adulti: 1 capsula vegetala pe zi, pe stomacul gol, insotita de un pahar de apa sau conform recomandarilor specialistului.

O cutie cu 30 capsule vegetale gastrorezistente este suficienta pentru 30 de zile.

Contraindicatii CosmoPharm Asperzin Nattokinaza 150mg, 30 capsule:

Persoanele cu alergie cunoscuta la soia ar trebui sa evite suplimentele de nattokinaza.

Nattokinaza are proprietati anticoagulante si fibrinolitice, ceea ce inseamna ca daca luati deja medicamente anticoagulante (cum ar fi warfarina, heparina) sau medicamente pentru subtierea sangelui, trebuie sa consultati medicul inainte de a incepe suplimentarea cu nattokinaza, deoarece aceasta poate creste riscul de sangerare.

Daca aveti o interventie chirurgicala programata, este important sa informati medicul despre utilizarea suplimentelor de nattokinaza, deoarece acestea pot interfera cu efectele anticoagulante si pot afecta procesul de coagulare a sangelui.

CosmoPharm Asperzin Nattokinaza 150mg, 30 capsule se poate asocia in:

Inflamatii: Boswellia Extract 500 mg, Curcumin C3 Complex 400 mg, Mega Omega 3.

Boli cardiace: CardioTonic®, Venotonic Complex®, Paducel Extract 500 mg, ExtraCardio Relax.

Scleroza multipla: Neuromax®, L-Glutamina 1500 mg, Neurotonic®, Ginkgo Max.

 Oboseala cronica, furnicaturi: Magneziu Marin Natural, Neurotonic®.

Tromboza venoasa: Venotonic Complex®

Cicatrici: Collagen+, Acid Hialuronic 200 mg.



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review