Collagen + Hyaluron, 150g, Zenyth

P548489726
  • -10%
Collagen + Hyaluron, 150g, Zenyth - UZ-GENERAL - ZENYTH PHARMACEUTICALS SRL

Supliment cu colagen de tip I și III Verisol și acid hialuronic.

[...]

Collagen + Hyaluron, 150g, Zenyth

Proprietati Collagen + Hyaluron, 150g, Zenyth:

Supliment cu colagen de tip I și III Verisol® și acid hialuronic. Aromă naturală de căpșuni. Pentru piele, păr, unghii, articulații. 150 g pulbere

Collagen + Hyaluron, 150g, Zenyth este un supliment alimentar pe bază de colagen Verisol® și acid hialuronic, sub formă de pulbere. Colagenul Verisol® este un amestec de peptide bioactive, obținute printr-un proces patentat de hidroliză a colagenului de tip I și III. Sub formă de suplimente, colagenul poate fi folosit pentru protejarea pielii, părului, unghiilor, articulațiilor, pentru refacerea după exerciții fizice intense.

Pentru a fi absorbită de către organism, molecula de colagen trebuie „spartă“ în particule mai mici. Acest lucru se face prin procesul numit hidroliză. Produsul Collagen + Hyaluron, 150g, Zenyth conține peptide bioactive de colagen hidrolizat, care se absorb ușor de către organism.

Acidul hialuronic hidratează pielea din interior, are efect de umplere asupra matricei extracelulare a pielii, întârzie apariția ridurilor și reduce rigiditatea articulațiilor.

Porția zilnică de Collagen + Hyaluron, 150g, Zenyth conține o doză de 100 mg acid hialuronic.

Colagenul netezește ridurile și crește gradul de hidratare a pielii. Colagenul Verisol® este cea mai utilizată marcă de colagen în produsele de frumusețe, la nivel mondial. Studiile au arătat că Verisolul® stimulează metabolismul colagenului pielii, favorizează regenerarea pielii, ajutând la îmbunătățirea structurii și aspectului pielii, la mărirea gradului de hidratare, la întârzierea formării ridurilor și la reducerea acestora.

Porția zilnică de Collagen + Hyaluron, 150g, Zenyth furnizează 2860 mg colagen Verisol®. Produsul are aromă naturală de căpșuni și este îndulcit cu Stevia, un îndulcitor natural.

Colagenul Verisol® îmbunătățește aspectul pielii în caz de celulită, ajutând pielea de la nivelul matricei extracelulare. În vreme ce majoritatea produselor destinate celulitei acționează asupra excesului de grăsime sau asupra microcirculației locale, colagenul Verisol® contribuie la refacerea matricei extracelulare a pielii.

Colagenul Verisol® ajută la creșterea mai rapidă a unghiilor și la menținerea sănătății lor. Rezultatele se văd după o cură de 3 luni.

Colagenul protejează cartilajele articulare și redă mobilitatea articulațiilor. Cartilajele articulare conțin, în mod natural, colagen. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, cantitatea de colagen din corp și, implicit, din articulații scade, crescând riscul de apariție a afecțiunilor articulare degenerative, așa cum este osteoartrita. Suplimentarea cu colagen ajută la menținerea flexibilității și mobilității articulațiilor, prin păstrarea integrității cartilajelor articulare.

Ingrediente Collagen + Hyaluron, 150g, Zenyth:

Ingrediente/porția de servire (3 g):

2860 mg peptide din colagen bovin/porcin hidrolizat, de tip I și III (Verisol®).

100 mg hialuronat de sodiu (acid hialuronic).

Aromă naturală de căpșuni – Fragaria ananassa, pe suport de 70,5% maltodextrină și 16% dextrină.

Îndulcitor natural: extract din frunze de Stevia rebaudiana, standardizat în 95% rebaudozid

Nu conține lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Mod de administrare Collagen + Hyaluron, 150g, Zenyth:

Collagen + Hyaluron, 150g, Zenyth se prezintă sub formă de pulbere și poate fi consumat în amestec cu apă sau alte lichide (cafea, ceai, suc natural, iaurt, smoothie-uri sau shake-uri).

Se pretează a fi adăugat în rețete de antreuri sau deserturi.

În interiorul flaconului se află o linguriță dozatoare de 3 grame.

Doza zilnică Collagen + Hyaluron, 150g, Zenyth:

1-2 lingurițe dozatoare (3-6 g produs), în orice moment al zilei.

Pentru o mai bună asimilare a colagenului, produsul poate fi consumat seara înainte de culcare.

Produsul nu creează dependență și nu are restricții cu privire la durata de administrare.

Doza zilnică de Collagen + Hyaluron (3 g) conține 2860 mg colagen și 100 mg acid hialuronic.

Flaconul conține 50 de porții de servire.

Atenționări Collagen + Hyaluron, 150g, Zenyth:

Nerecomandat persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente.

Persoanele cu afecțiuni renale, femeile însărcinate sau care alăptează vor cere sfatul specialistului înainte de utilizarea acestui produs.

Doze mai mari de 30 g/zi pot cauza disconfort gastric.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Condiții de păstrare Collagen + Hyaluron, 150g, Zenyth:

În flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

A se consuma de preferință înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj (a se vedea Exp și Lot de pe capac).

Prezentare Collagen + Hyaluron, 150g, Zenyth:

150g.Data ultimei actualizari: 2023-09-29 15:22:46
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review