Citoprim Stem 60 capsule + 10 capsule, Herbagetica

  • -10%
Citoprim Stem 60 capsule + 10 capsule, Herbagetica -  - HERBAGETICA
Herbagetica
P548491017

Inhiba vascularizarea tumorilor, stimuleaza activitatea macrofagelor, a celulelor T si a factorului de necroza tumorala, chelator de metale grele.

[...]

Descriere: Citoprim Stem 60 capsule + 10 capsule, Herbagetica

Citoprim Stem 60 capsule + 10 capsule, Herbagetica reunește o formulă complexă și unică cu 10 extracte naturale dedicate susținerii și fortificării sistemului imunitar și a metabolismului energetic al organismului.

Beneficii Citoprim Stem 60 capsule + 10 capsule, Herbagetica:

  • stimulează producția de Celule STEM adulte
  • inhibă vascularizarea tumorilor
  • imunostimulator
  • stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor T și a factorului de necroză tumorală
  • chelator de metale grele, induce apoptoza celulelor tumorale

Citoprim Stem 60 capsule + 10 capsule, Herbagetica este adjuvant în:

  • afecțiuni oncologice cu diferite localizări (plămâni, ovare, sân, colon)
  • tumori benigne cu risc de malignizare (fibroame, adenofibroame)
  • convalescență în afecțiuni oncologice (prevenirea recidivelor)
  • deficiențe imunitare

Cartilajul de rechin distruge celulele canceroase și stimulează sistemul imunitar. Este recunoscut pentru acțiunea de a împiedica formarea vaselor de sânge în tumori, inhibându-le dezvoltarea.

Extractul de Drojdie-de-bere îmbogățit cu Seleniu organic are benefice puternice în cazul dezvoltării afecțiunilor oncologice. Este un adjuvant eficient în terapiile de iradiere căci ajută la reducerea efectelor secundare, a inflamației și a atrofiilor pielii. Seleniul protejează şi împotriva acţiunii toxice a unor metale grele, cum sunt plumbul, mercurul şi arsenicul şi este esenţial pentru producția anticorpilor necesari sistemului imunitar pentru a combate acțiunea virusurilor, a bacteriilor sau a altor agenți patogeni.

Graviola este recunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și imunostimulatoare. Graviola conține 82 de compuși activi care susțin sănătatea organismului în cazul infecțiilor grave, a virozelor sau în cazul valorilor glicemice anormale.

Extractul de fructe de Graviola combate acțiunea radicalilor liberi din corp prin prevenirea formării acestora și eliminarea lor. Astfel, poate să prevină apariția bolilor cronice precum bolile de inimă , bolile neurodegenerative sau canceroase.

Astragalus este o plantă frecvent folosită în medicina tradițională chineză, fiind apreciată pentru efectele sale pozitive asupra sistemului imunitar, sistemului respirator, a tensiunii arteriale, a bolilor de inimă sau a terapiilor specifice pentru afecțiunile canceroase.

Datele obținute până acum susțin faptul că Astragalus ajută la ameliorarea oboselii, a stărilor de greață și a vărsăturilor asociate convalescenței în afecțiuni oncologice. 

Cordyceps (Ciupercă Tibetană) conține o serie de substanțe active foarte importante care acționează direct asupra răspunsului imunitar al organismului și elimină acțiunea radicalilor liberi având efect antioxidant. Acidul cordicepic elimină radicalii liberi și întârzie îmbătrânirea celulelor. Polizaharidele reprezintă un tip complex de carbohidrați care susțin funcționalitatea optimă a sistemului imunitar. Adenozina este un nucelozid care are rolul de a simula circulația coronariană și cerebrală, previne aritimiile cardiace și asigură funcționarea optimă a sistemului nervos.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review