Calciu Lactic 500mg, 20 comprimate, Biofarm

Calciu Lactic 500mg, 20 comprimate, Biofarm -  - BIOFARM
BIOFARM
P459828259

Calciu Lactic 500mg, 20 comprimate, Biofarm asigura cel mai ridicat nivel de absorbtie a calciului in organism, fiind un supliment recomandat in deficitul de calciu. 

[...]

Descriere: Calciu Lactic 500mg, 20 comprimate, Biofarm

Calciu Lactic 500mg, 20 comprimate, Biofarm sre toate proprietățile ionului calciu: acțiune hemostatică, remineralizantă; acțiune antișoc; antiinflamatorie, anafilactică, diuretică, hipoglicemiantă. Datorită radicalului lactic, are și o acțiune antiseptică intestinală.

Calciu Lactic 500mg, 20 comprimate, Biofarm ( sau călcîi lactaș ) a fost special creat pentru a răspunde eficient cerințelor crescute de calciu din perioadele de creștere și adolescentă, ale femeilor în perioada de sarcină și alăptare, ale adulților cu probleme datorate demineralizărilor osoase. Astfel, Calciul Lactic contribuie semnificativ la formarea și menținerea unui sistem osos sănătos atât pentru copii cât și pentru adulți.

Indicații Calciu Lactic 500mg, 20 comprimate, Biofarm: TBC; rahitism; tetanie; stări hemoragice; hemofilie. Afecțiuni alergice (astm, urticarie); sarcină, alăptare. Hipertiroidii. Diabet.

Calciul este un mineral esențial pentru sistemul nervos, intervenind în formarea oaselor. Cea mai mare parte este încorporat în oase și dinți. Menține de asemenea ritmul contracțiilor cardiace și influențează procesul de coagulare a sângelui. Este implicat în transmiterea nervoasă și în reglarea permeabilității membranelor celulare.

Concentrație / Compoziție Calciu Lactic 500mg, 20 comprimate, Biofarm: Un comprimat conține 500 mg lactat de calciu pentahidrat corespunzător la 65 mg Calciu (6,5% din doza zilnică recomandată) și excipienți: amidon de porumb, stearat de magneziu și talc.

Administrare / Dozare Calciu Lactic 500mg, 20 comprimate, Biofarm: 1-4 comprimate pe zi, după masă.

Calciu Lactic 500mg, 20 comprimate, Biofarm este un supliment alimentar din grupa minerale , contine ingrediente activecalciul si poate contribui la ameliorarea diverselor simptome, la recomandarea medicului sau farmacistului.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review