Ashwagandha Rasayan, 120 tablete, Ayurmed

  • -10%
Ashwagandha Rasayan, 120 tablete, Ayurmed - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/SUPLIMENTE/UZ-GENERAL - AYURMED
AYURMED
P548490047

Ajuta la mentinerea tonusului general al organismului in conditii de suprasolicitare fizica si psihica sau in perioadele de convalescenta.

Primesti un cadou la acest produs
info campanie
La oricare doua produse AYURMED cumparate primesti GRATUIT un sirop LIVECOM
Se incarca ofertele...

Descriere Ashwagandha Rasayan, 120 tablete, Ayurmed

Reduce starea de anxietate in cazul stresului cronic, prin relaxare psihica. Contribuie la aparitia si mentinerea calitatii somnului, la mentinerea capacitatii de concentrare si memorare. Sustine sistemul imunitar.

Suplimentul alimentar Ashwagandha Rasayan, 120 tablete, Ayurmed este un tonic general complet, obtinut dintr-un amestec de plante medicinale indiene cunoscute pentru proprietatile lor de revigorare, regenerare si tonifiere, mentinand nivelul de energie din organism. Withania somnifera (ginseng indian) sustine capacitatea organismului de a mentine homeostazia si vitalitatea si ajuta la refacerea fizica si psihica dupa stari de oboseala si stres. Sustine echilibrarea sistemului imunitar si sistemul antioxidant endogen, contribuind asfel la mentinerea capacitatii naturale de autoaparare si refacere a organismului . Ashwagandha Rasayan, 120 tablete, Ayurmed contribuie la relaxarea psihica, aparitia si mentinerea calitatii somnului, mentinerea capacitatii de concentrare, memorare si functionare normala a sistemului nervos in situatii de stres, surmenaj, suprasolicitare fizica si intelectuala. Radacina de Withania somnifera (Ginseng indian) are proprietatea de a proteja celulele creierului impotriva efectelor nocive ale stilului de viata modern. Studiile de specialitate efectuate de-a lungul timpului au relevat eficienta plantei in inhibarea cresterii mai multor tipuri de tumori. Fitonutrientii din plante sustin organismul impotriva imbatranirii premature prin mentinerea echilibrului fizic, hormonal, psiho-emotional si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din organism.

Ashwagandha Rasayan, 120 tablete, Ayurmed contribuie la:

  • mentinerea tonusului general al organismului in conditii de suprasolicitare fizica si psihica sau in perioadele de convalescenta.
  • mentinerea capacitatii naturale de autoaparare si refacere a organismului.
  • relaxarea psihica, aparitia si mentinerea calitatii somnului, mentinerea capacitatii de concentrare si memorare.
  • revigorarea, regenerarea, tonifierea organismului si mentinerea nivelul de energie din organism.

Compozitie/tableta Ashwagandha Rasayan, 120 tablete, Ayurmed:

  • Withania somnifera (Ginseng indian) pulbere de radacina    300 mg
  • Chlorophytum arundinaceum (Safed musli) pulbere de radacina    100 mg
  • Asparagus racemosus (Shatavari) pulbere de radacina    50 mg
  • Acacia arabica (guma acacia- excipient)    50 mg

Mod de administrare Ashwagandha Rasayan, 120 tablete, Ayurmed:

Copii peste 14 ani: ½ tableta de 3 ori pe zi,

Adulti: 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administreaza cu ½ ora inainte de masa minim 1 luna, cura de 3 luni.

Prezentare Ashwagandha Rasayan, 120 tablete, Ayurmed:

120 tablete.Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.