Dacia Plant Tinctura de Salvie, 50ml

Dacia Plant Tinctura de Salvie, 50ml -  - DACIA PLANT
Dacia Plant
P438799686
Proprietăți: Îmbunătățește digestia și asigură funcționarea normală a sistemului digestiv, reglează ciclul menstrual și susține funcționarea normală a sistemului hormonal feminin. Contribuie la: [...]

Descriere: Dacia Plant Tinctura de Salvie, 50ml

Proprietăți:
Îmbunătățește digestia și asigură funcționarea normală a sistemului digestiv, reglează ciclul menstrual și susține funcționarea normală a sistemului hormonal feminin.
Contribuie la:
Intern:
- menținerea sănătății sistemului digestiv, prin susținerea producerii și eliminării bilei și combaterea spasmelor gastro-intestinale;
- susținerea funcționării normale a sistemului hormonal feminin;
- reducerea stărilor neplăcute care apar la menopauză;
- creșterea capacității de memorare;
- reducerea surmenajului psihic și intelectual;
- menținerea sănătătății aparatului respirator;
- reducerea transpirației abundente.
Extern:
- menținerea sănătătății pielii și cavității bucale;
- reducerea riscului de sângerare;
- reducerea transpirației abundente.
Ingrediente:
Extract 1:3,75 în soluție hidroalcoolică (alcool etilic/apa 35/65 în raport de masă) din părți aeriene de salvie (Salvia officinalis).
Mod de administrare:
Uz intern:
Copii 7-14 ani: câte 10-30 picături de tinctură diluată în 100 ml apă (jumătate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înaintea mesei.
Adulți și tineri peste 15 ani: câte 1-2 lingurițe de tinctură diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înaintea mesei.
Extern:
- pentru menținerea sănătății pielii și reducerea riscului de sângerare se fac badijonări locale cu tinctura sau cu soluția diluată (obținută prin adăugarea a 1-2 lingurițe de tinctură în 100 ml de apă), în funcție de sensibilitatea pielii;
- pentru menținerea sănătății cavității bucale se clătește gura cu soluția diluată, obținută prin adăugarea a 1-2 lingurițe de tinctură în 100 ml de apă (jumătate de pahar);
- pentru reducerea transpirației abundente se fac spălături locale cu soluția diluată, obținută prin adăugarea a 1-2 lingurițe de tinctură în 100 ml de apă (jumătate de pahar).
Contraindicații:
Sarcina, alăptare, intoleranța la oricare dintre componentele produsului.

 Precauții:
La persoanele cu sensibilitate la stomac se recomandă administrarea produsului după masă.
Prezentare:
50 ml


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review