Sideral Folic, 20 plicuri, Solacium Pharma

Sideral Folic, 20 plicuri, Solacium Pharma - SUPLIMENTE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/SUPLIMENTE - SOLACIUM PHARMA
P459847624

Sideral Folic este un supliment alimentar cu Fier Sucrosomial si vitamine utilizat pentru compensarea deficitului nutritiv al adolescentilor si adultilor sau in perioadele in care organismul are nevoie crescuta de fier.

Se incarca ofertele...

Descriere Sideral Folic, 20 plicuri, Solacium Pharma

Tehnologia de incorporare a Fierului Sucrosomial creste toleranta gastrica deoarece fierul protejat in Sucrosome nu vine in contact direct cu mucoasa gastrointestinala. In acest mod, toleranta gastrica este crescuta si sunt evitate tulburarile gastrointestinale care apar, de obicei, la utilizarea suplimentelor cu fier.

Ingrediente: Indulcitori: sorbitol, xilitol, sucraloza, acesulfam de potasiu; Fier Sucrosomial / Sideral r.m. (pirofosfat de er, amidon de orez pregelatinizat, esteri de sucroza ai acizilor grasi, lecitina din foarea-soarelui, sirop de glucoza, proteine din lapte, fosfat tricalcic); vitamina C 97,5%/acid L-ascorbic (etilceluloza); potentiatori de aroma: portocale (maltodextrina, guma arabica, dioxid de siliciu, butilhidroxianisol), lamaie (maltodextrina, guma arabica, butilhidroxianisol); acidiant: acid citric anhidru; vitamina B6/clorhidrat de piridoxina; vitamina D3/colecalciferol 0,25% (sucroza, guma arabica, amidon din porumb, trigliceride cu catena medie, fosfat tricalcic, DL-alfa-tocoferol); vitamina B12/cianocobalamina 0,1% (maltodextrina, citrat trisodic, acid citric); acid folic/ acid pteroilmonoglutamic. Nu contine gluten.

Mod de administrare: 1 plic pe zi. Se dizolva direct in cavitatea bucala si nu necesita apa

Avertizari:

- Produsul este contraindicat persoanelor alergice la proteine din lapte sau la oricare dintre ingredientele produsului.

- Produsul contine polialcooli. Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

Forma de prezentare: Cutie cu 20 plicuriData ultimei actualizari: 2023-10-30 15:34:40
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.