Betaine HCL & Pepsin 580mg, 60 capsule, Zenyth

  • -10%
Betaine HCL & Pepsin 580mg, 60 capsule, Zenyth - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VITAMINE-SI-SUPLIMENTE/SUPLIMENTE - ZENYTH PHARMACEUTICALS SRL
P548490000

A se evita de catre persoanele care utilizeaza medicamente antiinflamatorii nesteroidiene, cortizon sau medicamente care pot cauza un ulcer peptic. 

Se incarca ofertele...

Descriere Betaine HCL & Pepsin 580mg, 60 capsule, Zenyth

Mod de administrare Betaine HCL & Pepsin 580mg, 60 capsule, Zenyth:

Doze adulți: 1-4 capsule, în timpul meselor bogate în proteine. Se va începe cu administrarea unei capsule. Doza va fi crescută cu câte o capsulă, se va urmări reacția organismului timp de 15 minute de la terminarea mesei. Senzația de căldură în zona gâtului sau a pieptului său o ușoară durere sau greutate în regiunea superioară a abdomenului vor indica depășirea cantității optime de produs, astfel încât cantitatea anterioară obținerii acestei senzații va fi suficientă pentru asigurarea nivelului necesar de suc gastric.

Precauții și contraindicații Betaine HCL & Pepsin 580mg, 60 capsule, Zenyth:

A nu se administra în timpul meselor cu conținut proteic scăzut. A nu se depăși doza de 4 capsule la o masă. Contraindicat persoanelor cu hiperaciditate sau celor cu antecedente de ulcer sau gastriță cronică. Persoanele cu simptome gastrointestinale (arsuri, reflux gastric) trebuie să consulte medicul înainte de a consuma betaină HCl.

Efecte secundare și interacțiuni Betaine HCL & Pepsin 580mg, 60 capsule, Zenyth:

A se evita de către persoanele care utilizează medicamente antiinflamatorii nesteroidiene, cortizon sau medicamente care pot cauza un ulcer peptic. Consumul de betaină HCI trebuie întrerupt imediat dacă apare senzația de arsură gastrică.

Flaconul conține un plic pentru absorbirea umidității. A nu se consuma!

Condiții de păstrare Betaine HCL & Pepsin 580mg, 60 capsule, Zenyth:

în flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură. A se consuma de preferință înainte de: vezi pe capac.

Ingrediente Betaine HCL & Pepsin 580mg, 60 capsule, Zenyth:

Clorhidrat de betaină – 550 mg/cps; pepsină – 30 mg/cps; cap­sulă vegetală: hipromeloză. Proveniență: UE.

Nu conține lactoză, gluten, soia, ștearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Informații nutriționale/100 g Betaine HCL & Pepsin 580mg, 60 capsule, Zenyth:

Valoare energetică – 401 kcal/1705 kj; Grăsimi – 0,06 g, din care acizi grași saturați – 0,02 g; Glucide – 48,11 g, din care Zaharuri – 3,52 g; Proteine – 51,33 g; Sare – 0,06 g. Greutate netă: 40,5 g

Prezentare Betaine HCL & Pepsin 580mg, 60 capsule, Zenyth:

60 capsule.Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.