Profecund teste de ovulatie, 3 teste, Hyllan

Profecund teste de ovulatie, 3 teste, Hyllan -  - HYLLAN
Hyllan
P459790435
Testul de ovulație ProFecund este un test rapid imunocromatografic pentru detectarea calitativă în urină a hormonului luteinizant (LH), pentru a facilita detectarea ovulației. Principiu de acțiune: Testul [...]

Descriere: Profecund teste de ovulatie, 3 teste, Hyllan

Testul de ovulație ProFecund este un test rapid imunocromatografic pentru detectarea calitativă în urină a hormonului luteinizant (LH), pentru a facilita detectarea ovulației.

Principiu de acțiune:

Testul de ovulație ProFecund este un test rapid imunocro matografic (CIA) pentru determinarea calitativă a LH-ului în urină. În timpul testării, probă de urină va reacționa cu conjugat colorat (anticorp monoclonal anti-LH), care a fost preuscat pe banda de test. Amestecul urcă apoi prin capilaritate pe membrana cromatografică. Pentru un rezultat pozitiv, se va forma o bandă colorată în roșu prin reacția cu complexul conjugat colorat specific al anticorpului LH, în regiunea benzii de testare a membranei (vor apărea două linii). Intensitatea culorii liniei de testare va fi aceeași sau mai puternică decât cea a liniei de control.

Pentru un rezultat negativ, intensitatea culorii liniei de testare este mai redusă decât cea a liniei de control. Caracteristici de performanță

Sensibilitate:

Testul de ovulație ProFecund detectează concentrațiile urinare ale LH-ului egale sau mai mari de 20 mIU/ml, prin apariția unei benzi colorate în roșu în regiunea de test.

Acuratețe:

Acuratețea rezultatelor obținute prin testele de ovulație ProFecund a fost verificată prin comparație cu Testul vizual calitativ. Rezultatele indică o compatibilitate de 100%.

Specificitate:

Specificitatea testului de ovulație ProFecund a fost determinată prin studii de reactivitate încrucișată cu alți hormoni prezenți în mod curent în urină (HCG, hFSH, hTSH). Pentru toți acești hormoni au fost obținute rezultate negative.

Prezentare:

3 teste banda



Data ultimei actualizari: 2021-06-15 00:03:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review