Profecund teste de ovulatie, 3 teste, Hyllan

P459790435
Profecund teste de ovulatie, 3 teste, Hyllan - TESTE-OVULATIE - HYLLAN
Hyllan
Testul de ovulație ProFecund este un test rapid imunocromatografic pentru detectarea calitativă în urină a hormonului luteinizant (LH), pentru a facilita detectarea ovulației. Principiu de acțiune: Testul [...]

Profecund teste de ovulatie, 3 teste, Hyllan

Testul de ovulație ProFecund este un test rapid imunocromatografic pentru detectarea calitativă în urină a hormonului luteinizant (LH), pentru a facilita detectarea ovulației.

Principiu de acțiune:

Testul de ovulație ProFecund este un test rapid imunocro matografic (CIA) pentru determinarea calitativă a LH-ului în urină. În timpul testării, probă de urină va reacționa cu conjugat colorat (anticorp monoclonal anti-LH), care a fost preuscat pe banda de test. Amestecul urcă apoi prin capilaritate pe membrana cromatografică. Pentru un rezultat pozitiv, se va forma o bandă colorată în roșu prin reacția cu complexul conjugat colorat specific al anticorpului LH, în regiunea benzii de testare a membranei (vor apărea două linii). Intensitatea culorii liniei de testare va fi aceeași sau mai puternică decât cea a liniei de control.

Pentru un rezultat negativ, intensitatea culorii liniei de testare este mai redusă decât cea a liniei de control. Caracteristici de performanță

Sensibilitate:

Testul de ovulație ProFecund detectează concentrațiile urinare ale LH-ului egale sau mai mari de 20 mIU/ml, prin apariția unei benzi colorate în roșu în regiunea de test.

Acuratețe:

Acuratețea rezultatelor obținute prin testele de ovulație ProFecund a fost verificată prin comparație cu Testul vizual calitativ. Rezultatele indică o compatibilitate de 100%.

Specificitate:

Specificitatea testului de ovulație ProFecund a fost determinată prin studii de reactivitate încrucișată cu alți hormoni prezenți în mod curent în urină (HCG, hFSH, hTSH). Pentru toți acești hormoni au fost obținute rezultate negative.

Prezentare:

3 teste banda

P459790435