Durex Prezervative Mutual Pleasure, 3 bucati

3666797152
  • -10%
Durex Prezervative Mutual Pleasure, 3 bucati - PREZERVATIVE - DUREX
Durex

Durex Prezervative Mutual Pleasure, 3 bucati cu nervuri si puncte in relief poate ajuta la intensificarea orgasmului si contine un lubrifiant pe baza de benzocaina pentru a intârzia ejacularea.

[...]

Durex Prezervative Mutual Pleasure, 3 bucati

  • Proprietati Durex Prezervative Mutual Pleasure, 3 bucati:
  • Forma anatomică Easy-On cu rezervor pentru confort;
  • Prezervative cu nervuri și puncte în relief pentru stimulare suplimentară*;
  • Lubrifiate cu lubrifiant special Performa™ care ajută la întârzierea ejaculării;
  • Prezervative transparente din cauciuc natural (latex);
  • Diametru nominal: 56 mm;
  • Testate dermatologic**;
  • 100% testat electronic***;

Mod de utilizare Durex Prezervative Mutual Pleasure, 3 bucati:

Pasul 1

Rupe ambalajul pornind de la o latură zimțată și scoate cu grijă prezervativul, deoarece poate fi deteriorat de unghii sau obiecte ascuțite (bijuterii sau piercing-uri). A se verifica data de expirare de pe ambalajul individual înaintea utilizării.

Pasul 2

Verifică dacă prezervativul este rulat spre exterior. Dacă este rulat spre interior, înseamnă că este pe dos. Strânge capătul închis al prezervativului pentru a te asigura că nu rămâne aer in interior.

Pasul 3

Continuând să strângi capătul închis, așază prezervativul pe vârful penisului și rulează-l în jos cu cealaltă mână. Dacă începe să se ruleze înapoi în timpul actului sexual, rulează-l la loc imediat. Daca iese cu totul, oprește-te și pune alt prezervativ. Imediat după ejaculare, cât timp penisul este încă în erecție, prezervativul trebuie ținut ferm la baza penisului, înaintea retragerii acestuia, pentru a preveni alunecarea. Prezervativele prea largi sau prea strâmte se pot rupe.

Pasul 4

Dupa retragerea penisului, scoate pur și simplu prezervativul, împachetează-l într-un șervețel și aruncă-l în coșul de gunoi. Nu îl arunca în toaletă.

Prezentare Durex Prezervative Mutual Pleasure, 3 bucati:

3 bucatiData ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review