Durex Prezervative Feel Thin XL, 10 bucati

Durex Prezervative Feel Thin XL, 10 bucati - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/VIATA-SEXUALA/CONTRACEPTIE/PREZERVATIVE - DUREX
Durex
P548490022

Durex Prezervative Feel Thin XL, 10 bucati sunt fabricate din latex din cauciuc natural, oferind un confort sporit si fiind ideale pentru o potrivire mai buna, cu o rulare mai ușoara.

Se incarca ofertele...

Descriere Durex Prezervative Feel Thin XL, 10 bucati

Procesul special de fabricație oferă prezervativelor Durex un miros mai plăcut, respectând standardele globale privind siguranța.

Proprietati Durex Prezervative Feel Thin XL, 10 bucati:

  • prezervative extra largi pentru mai mult confort;
  • capăt prevăzut cu rezervor pentru potrivire și confort în utilizare;
  • diametru nominal: 57 mm;
  • 100% testat electronic.

Mod de utilizare Durex Prezervative Feel Thin XL, 10 bucati:

Pasul 1

Rupe ambalajul pornind de la o latură zimțată și scoate cu grijă prezervativul, deoarece poate fi deteriorat de unghii sau obiecte ascuțite (bijuterii sau piercing-uri).

Pasul 2

Verifică dacă prezervativul este rulat spre exterior. Dacă este rulat spre interior, înseamnă că este pe dos. Strânge capătul închis al prezervativului pentru a te asigura că nu rămâne aer în interior

Pasul 3

Continuând să strângi capătul închis, așează prezervativul pe vârful penisului și rulează-l în jos cu cealaltă mână. Dacă începe să se ruleze înapoi în timpul actului sexual, rulează-l la loc imediat. Dacă iese cu totul, oprește-te și pune alt prezervativ. Imediat după ejaculare, cât timp penisul este încă în erecție, prezervativul trebuie ținut ferm la baza penisului, înaintea retragerii acestuia, pentru a preveni alunecarea.

Pasul 4

După retragerea penisului, scoate pur și simplu prezervativul, împachetează-l într-un șervețel și aruncă-l în coșul de gunoi.

Nu îl arunca în toaletă.

Prezentare Durex Prezervative Feel Thin XL, 10 bucati:

10 bucati.Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.