Molicare Premium Bed Mat, 7 picaturi, 60cm/90cm, 30 bucati, Hartmann

Molicare Premium Bed Mat, 7 picaturi, 60cm/90cm, 30 bucati, Hartmann - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/TEHNICA-MEDICALA/DISPOZITIVE-MEDICALE/SCUTECE-PENTRU-ADULTI - HARTMANN
Hartmann
P479848763

MoliCare Premium Bed Mat sunt aleze sau paturele de protectie, de unica folosinta ce pot fi folosite pentru protejarea asternuturilor/patului, adiacent utilizarii produselor de absorbtie.

Se incarca ofertele...

Descriere Molicare Premium Bed Mat, 7 picaturi, 60cm/90cm, 30 bucati, Hartmann

Cu corp absorbant realizat din fulgi de celuloza, asigurand o ingrijire igienica si un plus de protectie, cu o capacitate de absorbtie de 7 picaturi.

Proprietati:

- aleze de unica folosinta cu corp absorbant realizat din fulgi de celuloza, asigurand o ingrijire igienica si un plus de protectie;

- cu invelis exterior care impiedica trecerea lichidelor si care nu aluneca, pentru o protectie sigura impotriva scurgerilor;

- strat superior din material netesut moale pentru confort si discretie;

- pre-impaturite si comprimate pentru usurinta in utilizare si depozitare;

- disponibile in diferite dimensiuni si niveluri de absorbtie;

- adecvate ca protectie pentru pat, scaun, mobilier si alte suprafete;

- recomandate pentru utilizare in cazuri de incontinenta, inclusiv in timpul schimbului de produse de absorbtie, adecvate atat pentru uz profesional in spitale, clinici, cat si pentru utilizarea acasa, simplificand procesul zilnic de ingrijire. 

MoliCare Premium Bed Mat sunt aleze sau paturele de protectie, de unica folosinta ce pot fi folosite pentru protejarea asternuturilor/patului, adiacent utilizarii produselor de absorbtie. 

Dimensiuni: 60cm/90cm

Putere de absorbtie: 7 picaturi

Prezentare: 30 bucatiData ultimei actualizari: 2023-10-04 16:47:02
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.