Putter Fasa elastica pentru compresie puternica, 10 cm x 5m, Hartmann

P37352
Putter Fasa elastica pentru compresie puternica, 10 cm x 5m, Hartmann - DISPOZITIVE-MEDICALE - HARTMANN
Hartmann

Fasa elastica cu tractiune scurta pentru compresie puternica cu elasticitate de aproximativ 90%. Asigura o compresie puternica in miscare, compresie scazuta in repaus, fixare de durata si compresie continua. 

[...]

Putter Fasa elastica pentru compresie puternica, 10 cm x 5m, Hartmann

Fasa elastica cu tractiune scurta pentru compresie puternica cu elasticitate de aproximativ 90%. Asigura o compresie puternica in miscare, compresie scazuta in repaus, fixare de durata si compresie continua. Fasa Pütter poate fi spalata la 95º C si sterilizata (prin autoclavare la 134º C); instructiunile de spalare fiind imprimate pe fasa. De culoarea pielii. Aplicatie: Pentru compresie puternica. Recomandata dupa scleroterapie, edeme de staza venoase acute si cronice, ulcer de gamba, tromboflebita.Data ultimei actualizari: 2023-04-20 16:05:09
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review