Pansament Hydrofilm Plus, 5x7,2cm, 50 bucati, Hartmann

Pansament Hydrofilm Plus, 5x7,2cm, 50 bucati, Hartmann -  - HARTMANN
Hartmann
W47273

HartMann Hydrofilm plus 5 x 7,2 cm este un plasture steril, transparent, ambalat individual, cu margini autoadezive pentru protectia plagii impotriva infectiilor secundare. 

[...]

Descriere: Pansament Hydrofilm Plus, 5x7,2cm, 50 bucati, Hartmann

HartMann Hydrofilm plus 5 x 7,2 cm este un plasture steril, transparent, ambalat individual, cu margini autoadezive pentru protectia plagii impotriva infectiilor secundare. HartMann Hydrofilm plus are un strat semipermeabil de poliuretan, impermeabil pentru germeni si apa. Transparenta lui face posibila monitorizarea plagii si absorbtia de exsudat in compresa. Contine adeziv hipoalergenic bland cu pielea iar indepartarea plasturelui se realizeaza atraumatic. Este eficient contra infectiilor secundare care pot aparea in procesul vindecarii plagii. Se foloseste pentru tratamentul postoperator al plagilor cu o cantitate mica de exsudat. Asigura protectie impotriva infectiilor secundare, dar si pentru tratamentul steril al plagilor minore. Prezentare: cutie cu 50 bucati.



Data ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review