Pansament Hydrocoll 15x15 cm, 5 bucati, Hartmann

Pansament Hydrocoll 15x15 cm, 5 bucati, Hartmann - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/TEHNICA-MEDICALA/DISPOZITIVE-MEDICALE/PANSAMENTE-RANI - HARTMANN
Hartmann
P548489767

Pansament Hydrocoll 15x15 cm, 5 bucati, Hartmann este un pansament absorbant autoadeziv cu hidrocoloid, cu un strat superior semipermeabil, impermeabil pentru microorganisme si apa.

Se incarca ofertele...

Descriere Pansament Hydrocoll 15x15 cm, 5 bucati, Hartmann

Hidrocoloidul se transformă în gel la contactul cu exsudatul din plagă, formând un mediu umed cu efect stimulant asupra granulației și epitelizării.

Beneficii Pansament Hydrocoll 15x15 cm, 5 bucati, Hartmann:

Viteză și capacitate excelentă de absorbție. Aplicare ușoară. Confort sporit la purtare datorită materialului subțire, foarte maleabil. Îndepărtare atraumatică a pansamentului.

Indicații Pansament Hydrocoll 15x15 cm, 5 bucati, Hartmann:

Plăgi neinfectate, cu secreții reduse și moderate. Plăgi cu tendință slabă de vindecare și formare lentă a țesutului de granulație (ex. ulcer de gambă, escare).

Pansamentul se îndepărtează în momentul decolorării și formării unei vezicule de dimensiunea plăgii.

Prezentare Pansament Hydrocoll 15x15 cm, 5 bucati, Hartmann:

5 bucati x 15 x 15cm.Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.