Pansament Atrauman Silicon 20x30cm, 5 bucati, Hartmann

Pansament Atrauman Silicon 20x30cm, 5 bucati, Hartmann - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/TEHNICA-MEDICALA/DISPOZITIVE-MEDICALE/PANSAMENTE-RANI - HARTMANN
Hartmann
P548490066

Pansament Atrauman Silicon 20x30cm, 5 bucati, Hartmann este un pansament de contact pentru plaga, realizat din polietilen tereftalat (PET) drept materialul suport, acoperit pe ambele fete cu silicon gel (bazat pe Polidimetilsiloxan).

Se incarca ofertele...

Descriere Pansament Atrauman Silicon 20x30cm, 5 bucati, Hartmann

Pansament Atrauman Silicon 20x30cm, 5 bucati, Hartmann este recomandat pentru tratamentul atraumatic al plagilor, iar formatul subtire si moale il face maleabil si permite taierea acestuia. Permite trecerea exsudatului datorita structurii cu ochiuri.

Adera cu blandete si siguranta la suprafete uscate, insa nu si la supratefe umede. Astfel contracareaza adeziunea la plaga. 

Prezentare Pansament Atrauman Silicon 20x30cm, 5 bucati, Hartmann:

5 bucati.Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.