Pansament Atrauman Ag 10/20cm, 3 bucati, Hartmann

Pansament Atrauman Ag 10/20cm, 3 bucati, Hartmann - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/TEHNICA-MEDICALA/DISPOZITIVE-MEDICALE/PANSAMENTE-RANI - HARTMANN
Hartmann
P548490076

Pansament stratificat cu argint, cu proprietati antibacteriene.

Se incarca ofertele...

Descriere Pansament Atrauman Ag 10/20cm, 3 bucati, Hartmann

Proprietati Pansament Atrauman Ag 10/20cm, 3 bucati, Hartmann:

Pansament cu argint, din plasa de poliamida hidrofoba, cu fibre argintate, cu efect antibacterian impotriva bacteriilor gram-negative si gram-pozitive la contactul direct cu pansamentul. 

Pansament Atrauman Ag 10/20cm, 3 bucati, Hartmann este impregnat cu unguent neutru fara aditivi de tip vaselina sau alte parafine; permeabil la exsudat.

Pansamentul este foarte moale si flexibil, nu adera de suprafata plagii, fiind eficient chiar si la utilizarea pe termen lung, nu favorizeaza sensibilitatea sau alergia si asigura un efect antibacterian ce dureaza pana la 7 zile.

Prezentare Pansament Atrauman Ag 10/20cm, 3 bucati, Hartmann:

3 bucati.Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.