Plasture Transparent Cosmopor 10cm/25cm , 25 bucati, Hartmann

Plasture Transparent Cosmopor 10cm/25cm , 25 bucati, Hartmann -  - HARTMANN
Hartmann
P548491490

Plasture Transparent Cosmopor 10cm/25cm , 25 bucati, Hartmann este un pansament transparent, steril, autoadeziv, cu un corp absorbant, potrivit pentru ingrijirea postoperatorie a plagilor usor exsudative, pentru protectie impotriva penetrarii bacteriilor si pentru utilizare ca pansament steril in cazul leziunilor minore.

Descriere Plasture Transparent Cosmopor 10cm/25cm , 25 bucati, Hartmann

Filmul din poliuretan semipermeabil este acoperit cu un adezivprietenos cu pielea. Filmul faciliteaza trecerea libera a vaporilor de apa si a gazelor, prevenind astfel macerarea pielii; este impermeabil la apa si potrivit pentru utilizare la dus.

Corpul plasturelui absoarbe exsudatul si nu se lipeste de plaga.

Colturile rotunjite ale filmului impiedica rularea acestuia, permitand o aderenta sigura si un timp mai lung de purtare.

Plasture Transparent Cosmopor 10cm/25cm , 25 bucati, Hartmann se adapteaza bine contururilor si sectiunilor conice ale corpului, asigurand astfel libertatea de miscare.



Data ultimei actualizari: 2024-03-05 11:00:12
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.