Omnisilk Plasture Matase 2, 5 cm x 9.2m, Hartmann

Omnisilk Plasture Matase 2, 5 cm x 9.2m, Hartmann - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/TEHNICA-MEDICALA/DISPOZITIVE-MEDICALE/FESI-PLASTURI-SI-PANSAMENTE - HARTMANN
Hartmann
P36845
Caracteristici Plasture hipoalergen pe suport de mătase, cu margini zimțate. Adeziv pe bază de cauciuc sintetic aplicat sub formă de benzi. Rezistent la uzură și la temperaturi ridicate.
Se incarca ofertele...

Descriere Omnisilk Plasture Matase 2, 5 cm x 9.2m, Hartmann

Caracteristici Plasture hipoalergen pe suport de mătase, cu margini zimțate. Adeziv pe bază de cauciuc sintetic aplicat sub formă de benzi. Rezistent la uzură și la temperaturi ridicate. Fixare sigură și îndepărtare atraumatică fără a lăsa urme de adeziv. Materialul hidrofob este permeabil pentru aer și vapori de apă. Indicații Fixarea de pansamente, catetere, canule, sonde etc. Recomandat pentru aplicări repetate la pacienții cu piele sensibilă.

Data ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:35
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.