Compeed Plasturi Antiherpetic, 15 bucati

Compeed Plasturi Antiherpetic, 15 bucati -  - JOHNSON & JOHNSON
P33371

Compeed Plasturi Antiherpetic, 15 bucati obtinut prin tehnologia hidrocoloidala, este un gel activ ce contine particule care absorb umiditatea. 

[...]

Descriere: Compeed Plasturi Antiherpetic, 15 bucati

Actioneaza ca o bariera impotriva virusului pentru a reduce riscul de contaminare cu herpes, actioneaza ca o bariera protectiva pentru a preveni inrautatirea herpesului, ajuta la vindecare rapida; discret, usor de aplicat, actioneaza si rezista pana la 12 ore.

Beneficii Compeed Plasturi Antiherpetic, 15 bucati:

  1. Discret;
  2. Ofera protectie, plasturele actionand precum un scut impotriva virusilor;
  3. Actiune continua pana la 12* ore din ziua 1.

Compeed Plasturi Antiherpetic, 15 bucati este primul plasture discret pentru herpes.

Pana la 12 ore de actiune continua incepand cu ziua 1 - pentru vindecare rapida.

Fiecare pansament discret creeaza un mediu favorabil vindecarii si ramane fixat timp de 12 ore.

Experientele individuale pot diferi. In cadrul unui studiu clinic realizat pe 174 de persoane 25% dintre ele au purtat plasturele 12 ore sau mai mult.

Actioneaza ca un scut impotriva virusurilor. Plasturele actioneaza precum un scut impotriva virusurilor pentru a reduce riscul contaminarii datorita herpesului.

Ascunde leziunile herpetice.

Machiajul sau rujul pot fi aplicate peste plasture.

Ingrediente Compeed Plasturi Antiherpetic, 15 bucati:

Compeed Plasturi Antiherpetic, 15 bucati obtinut prin tehnologia hidrocoloidala.

Mod de utilizare Compeed Plasturi Antiherpetic, 15 bucati:

Spalati-va pe maini inainte si dupa utilizare. Asigurati-va ca pielea este curata si uscata. Nu aplicati nicio crema pe buza, deoarece este posibil ca plasturele sa nu se mai lipeasca.

 Tineti cele doua parti de zona plata si rupeti de-a lungul marginii perforate 

Tineti aplicatorul din hartie transparenta la marginea curbata.

Folosind ambele maini, dezlipiti cu grija aplicatorul din hartie transparenta de pe invelisul protector de culoare albastru – verzui.

Veti vedea plasturele rotund pentru herpes pe partea superioara a aplicatorului. Aveti grija sa nu atingeti partea adeziva a plasturelui.

Puneti aceasta parte a aplicatorului pe herpes  si, cu ajutorul unei oglinzi, apasati usor pentru a plasa ferm plasturele pe acesta.

Desprindeti usor aplicatorul, lasand plasturele la locul lui. Machiajul sau rujul pot fi aplicate peste plasture.

Precautii / Atentionari Compeed Plasturi Antiherpetic, 15 bucati:

Diabeticii trebuie sa consulte medicul inainte de utilizare. Compeed poate fi folosit si atunci cand basica este sparta si transformata in rana (Compeed va proteja impotriva infectiilor, murdariei si apei si creeaza un mediu propice vindecarii. Compeed trebuie aplicat dupa dezinfectarea ranii); Nu folositi pe rana infectata; In cazul in care basica nu se vindeca sau se agraveaza, opriti tratamentul si consultati medicul; Plasturii pentru basici Compeed nu trebuie sa fie taiati, intrucat acest lucru le-ar reduce aderenta. Forma plasturilor este optimizata pentru a obtine cea mai buna aderenta. Aceasta forma ar fi distrusa daca ar fi taiata. Va rugam sa nu incercati sa indepartati plasturele pana cand acesta nu incepe sa se desprinda singur pe margini.Nu folositi Compeed pe taieturi: Se recomanda un pansament obisnuit rezistent la apa, astfel incat pansamentul sa acopere taietura, iar adezivul sa fie doar in jurul acesteia.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review