Tensiometru Sendo Advance 2

Tensiometru Sendo Advance 2 - TENSIOMETRE - SENDO
SENDO
P459792587

Este un tensiometru digital de brat, complet automat, conceput pentru utilizare facila si masurari precise acasa. Tensiunea arterială se modifică adesea prin influența diferiților factori. Câteodată se impune să o verificați atunci când nu vă aflați acasă. Cel mai adecvat în astfel de situații este SENDO SMART 2 – un tensiometru compact, ce răspunde cerințelor de calitate și durabilitate ale mărcii SENDO.

[...]

Descriere: Tensiometru Sendo Advance 2

  • Tensiunea arterială se modifică adesea prin influența diferiților factori. Câteodată se impune să o verificați atunci când nu vă aflați acasă. Cel mai adecvat în astfel de situații este SENDO SMART 2 – un tensiometru compact, ce răspunde cerințelor de calitate și durabilitate ale mărcii SENDO.
  • Dimensiunile reduse ale acestui tensiometru permit transportarea lui în poșetă sau într-un buzunar mai mare. Caracterul compact al SENDO SMART 2 este combinat cu o întrebuințare extraordinar de facilă. Tensiometrul este prevăzut cu un singur buton: apăsați și măsurarea începe.
  • Indicatorii tensiunii arteriale pot fi influențați de foarte mulți factori și situații. De aceea, avantajul de a avea SENDO SMART 2 la îndemână este extrem de prețios. SENDO SMART 2 indică un rezultat exact, menționând limita superioară și inferioară a tensiunii măsurate, precum și pulsul. În plus, tensiometrul inteligent SENDO SMART indică și existența aritmiei. Pe ecran apare un simbol mic, care vă informează cu privire la existența unei astfel de stări, pentru a putea reacționa la timp.
  • Aveți posibilitatea de a compara rezultatele cu scala Organizației Mondiale a Sănătății în partea stângă a display-ului, pentru a afla dacă tensiunea dumneavoastră este mare, normală sau mică. Indicatorii înregistraţi în mod automat se memorează cu ajutorul funcţiei speciale de memorare а tensiometrului.

Prezentare:
1 bucataData ultimei actualizari: 2022-04-07 13:41:53
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review