Tensiometru de Brat ExactFit 3, Braun

  • -10%
Tensiometru de Brat ExactFit 3, Braun - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/TEHNICA-MEDICALA/APARATURA-MEDICALA/TENSIOMETRE - BRAUN
Braun
P548489605

Tensiometrul de brat ExactFit™ 3 este usor, ergonomic si ofera o interpretare instantanee a datelor, conform ghidului Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Se incarca ofertele...

Descriere Tensiometru de Brat ExactFit 3, Braun

Pachetul include: 1 x Tensiometru ExactFit™ 3, 2 X Mansete de dimensiuni diferite (S-M si L-XL), 1 X Manual cu instructiuni, 4 X Baterii AA, 1 X Geanta pentru depozitare si 1 X Ghid de utilizare rapida.

  1. Ecran luminat de dimensiune foarte mare
  2. Umflare blanda a mansonului, pentru cel mai bun confort
  3. Acuratete profesionala dovedita clinic conform metodei SEH (Societatea Europeana a Hipertensiunii)
  4. Optiune de verificare a mediei ultimelor 3 masuratori pentru un control mai bun al starii de sanatate
  5. Detectarea batailor neregulate ale inimii
  6. Doua mansete de dimensiuni diferite, pentru o masurare cat mai exacta
  7. Permite 2 utilizatori si memorarea a 40 de masuratori pentru fiecare

Utilizati aplicatia Braun Healthy Heart, disponibila pe App Store si Google Play si urmariti-va evolutia in timp. Introduceti manual citirile de tensiune arteriala in aplicatie. Astfel, va puteti urmari variatia tensiunii arteriale. Adaptati-va stilul de viata si imbunatatiti-va valorile tensiunii arteriale.Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.