PIC Tensiometru cu stetoscop, Artsana

PIC Tensiometru cu stetoscop, Artsana -  - ARTSANA
Artsana
P459791188
Tensiometrul aneroid Pic Solution este un produs fiabil, robust si simplu de transportat, pentru masurarea aneroida a tensiunii arteriale pentru uz profesional si casnic. La acest model, manometrul si para [...]

Descriere: PIC Tensiometru cu stetoscop, Artsana

Tensiometrul aneroid Pic Solution este un produs fiabil, robust si simplu de transportat, pentru masurarea aneroida a tensiunii arteriale pentru uz profesional si casnic.

La acest model, manometrul si para de umflare sunt doua elemente separate, primul pentru citirea valorilor presiunii, iar cel din urma pentru reglarea tensiu-nii in manseta pentru brat. Este inclus si stetoscopul, astfel formand un set complet.

Toate tensiometrele Pic Solution trec prin verificari riguroase pentru contro¬lul calitatii, in conformitate cu legislatia UE, pentru a garanta calitatea si precizia maxima.

Tensiometrul este conceput pentru verificarea tensiunii arteriale. Retineti ca masurarea tensiunii arteriale de catre o persoana care nu detine calificarile necesare nu inlocuieste consulturile medicale si aceasta nu trebuie sa aiba ca scop diagnosticarea sau sa duca la schimbarea tratamentului pe care il urmati.

Caracteristici :

Tensiometru mecanic pentru masurarea aneroida a tensiunii arteriale pentru uz profesional si casnic Manometru cu indicatii clare, usor de citit Manseta confortabila cu inel de tragere si arici pentru aplicare rapida si simpla Geanta din tesatura pentru transport simplu si depozitare ordonata

Pachetul contine si stetoscop Certificat de garantie 2 ani de la data achizitiei.



Data ultimei actualizari: 2022-03-18 10:17:46
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review