Microlife Tensiometru Electronic BPA150 cu adaptor inclus

P459822157
Microlife Tensiometru Electronic BPA150 cu adaptor inclus - TENSIOMETRE - MICROLIFE
Microlife
Tensiometru electronic de brat Microlife BP A150-30 AFIB Tensiometrul Microlife BP A150-30 AFIB este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa la domiciliu si poate inregistra [...]

Microlife Tensiometru Electronic BPA150 cu adaptor inclus

Tensiometru electronic de brat Microlife BP A150-30 AFIB

Tensiometrul Microlife BP A150-30 AFIB este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa la domiciliu si poate inregistra pana la 30 valori ale tensiunii arteriale. Tensiometrul BP A150-30 AFIB detecteaza fibrilatiile atriale periculoase cu ajutorul tehnologiei AFIB si este dotat cu o manseta conica pentru o acuratete optima.

Acuratetea tensiometrului BP A150-30 AFIB este validata clinic prin protocolul BHS (Societatea Britanica de Hipertensiune Arteriala) unde a obtinut scorul maxim de A/A.

Toate tensiometrele Microlife au fost testate clinic pentru grupuri speciale de pacienti, cum ar fi cei care sufera de diabet zaharat, boli renale in stadiu terminal, sarcina si preeclampsie, hipotensiune arteriala si pentru copii (de la varsta de 13 ani in sus).

Caracteristici:

Tehnologie AFIB (previne riscul de infarct)

Gentle+

Indicator tip semafor (pe culori)

Accepta baterii reincarcabile Media tuturor valorilor

Indicator de miscare a bratului

Validat clinic BHS

Tehnologie MAM (masuratoare tripla automata)

Memorie 30 valori

Indicator baterie descarcata

Indicator de verificare a mansetei

Alimentare: 4 baterii alcaline de 1,5V tip AA/ optional, adaptor de retea (6V, 600mA)Data ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review