Halitomin, 20 comprimate

Halitomin, 20 comprimate - AFLOFARM - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RESPIRATIE-URAT-MIROSITOARE - AFLOFARM
AFLOFARM
P459820936
Proprietati: Respiraţie Proaspătă Supliment alimentar Conţine îndulcitori Pentru persoane cu respiraţie neplăcut mirositoare Ingrediente: Ingredient 1 comprimat Extract din Cimbru de cultură 1 mg Zinc (
Se incarca ofertele...

Descriere Halitomin, 20 comprimate

Proprietati:
Respiraţie Proaspătă
Supliment alimentar
Conţine îndulcitori
Pentru persoane cu respiraţie neplăcut mirositoare
Ingrediente:
Ingredient 1 comprimat
Extract din Cimbru de cultură 1 mg
Zinc (din gluconat de zinc) 5 mg
Mentol 6 mg
Comprimate de supt pentru persoanele care doresc să-şi păstreze respiraţia proaspătă.
Folosite în mod regulat, ingredientele produsului Halitomin vă ajută să vă mențineți respirația proaspătă mai mult timp și să aveți o senzație plăcută de prospețime în gură.
Extractul de cimbru conținut în produs împrospătează respirația, în timp ce mentolul oferă o senzație plăcută în gură și gât.
Mod de administrare:
Adulți: 1 până la 3 comprimate pe zi. După utilizare, se recomandă abținerea de la a mânca și a bea timp de 30 de minute.
Atenţionări:
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. Consumul în exces poate produce efecte laxative.
Contraindicații:
Alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Conține aspartam, o sursă de fenilalanină. Nu se utilizează la persoanele cu fenilcetonurie.
Prezentare:
20 comprimate de suptData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:38:27
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.