Strepsils Intensiv spray bucofaringian Miere si Lamaie, 8,75mg, 15ml, Reckitt

P548488795
Strepsils Intensiv spray bucofaringian Miere si Lamaie, 8,75mg, 15ml, Reckitt - DURERE-DE-GAT - RECKITT BENCKISER HEALTHCARE

Strepsils Intensiv spray bucofaringian Miere si Lamaie, 8,75mg, 15ml, Reckitt este folosit pentru ameliorarea pe termen scurt a simptomelor determinate de durerile de gat, cum sunt gat rosu, durere, dificultate la inghitire si umflare la adulti cu varsta de 18 ani si peste. 

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Strepsils Intensiv spray bucofaringian Miere si Lamaie, 8,75mg, 15ml, Reckitt

Contraindicații Strepsils Intensiv spray bucofaringian Miere si Lamaie, 8,75mg, 15ml, Reckitt:

Nu luaţi Strepsils Intensiv Miere și Lămâie dacă sunteţi alergic la flurbiprofen, la alte AINS, acid acetilsalicilic sau la oricare dintre celelalte componente acestui medicament. 

Precautii Strepsils Intensiv spray bucofaringian Miere si Lamaie, 8,75mg, 15ml, Reckitt:

Înainte să utilizaţi Strepsils Intensiv Miere și Lămâie, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:

 1. Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeţi că ați putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneți gravidă , adresaţi-vă medicului sau farmacistului înainte de a lua acest medicament.
 2. Nu luaţi acest medicament dacă sunteţi în ultimele 3 luni de sarcină.
 3. Dacă vă aflaţi în primele 6 luni de sarcină sau alăptaţi, discutaţi cu medicul dumneavoastră înainte de a lua acest medicament.
 4. Medicamentul aparţine unei clase de medicamente (AINS) care pot afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil atunci când medicamentul este întrerupt. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:

Acest medicament nu ar trebui să afecteze capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Cu toate acestea, ameţelile şi tulburările de vedere sunt reacții adverse posibile după administrarea AINS.

În cazul în care sunteţi afectat, nu conduceţi vehicule şi nu folosiţi utilaje. 

Mod de administrare Strepsils Intensiv spray bucofaringian Miere si Lamaie, 8,75mg, 15ml, Reckitt:

Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Doza recomandată Strepsils Intensiv spray bucofaringian Miere si Lamaie, 8,75mg, 15ml, Reckitt:

 • Adulţi cu vârsta de 18 ani şi peste:
 • O doză de 3 puf-uri în partea din spate a gâtului la fiecare 3-6 ore la nevoie, până la un maxim de 5 doze într-un interval de 24 de ore.
 • O doză (3 puf-uri) conţine flurbiprofen 8,75 mg.
 • Nu utilizaţi acest medicament la copii sau adolescenţi cu vârsta sub 18 ani.

Strepsils Intensiv spray bucofaringian Miere si Lamaie, 8,75mg, 15ml, Reckitt se foloseste numai pentru administrare bucofaringiană.

 1. Pulverizaţi doar în partea din spate a gâtului.
 2. Nu inhalaţi în timp ce pulverizaţi
 3. Nu administraţi mai mult de 5 doze (15 puf-uri) în 24 de ore.

Strepsils Intensiv spray bucofaringian Miere si Lamaie, 8,75mg, 15ml, Reckitt este doar pentru utilizare de scurtă durată.

Trebuie să folosiţi cât mai puţine doze, atât cât este necesar pentru a ameliora simptomele, pentru cea mai scurtă perioadă. În caz de iritare la nivelul gurii, tratamentul cu flurbiprofen trebuie întrerupt. 

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie Strepsils Intensiv spray bucofaringian Miere si Lamaie, 8,75mg, 15ml, Reckitt:

Substanţa activă este flurbiprofen. O doză (3 puf-uri) conţine flurbiprofen 8,75 mg, corespunzând la flurbiprofen 16,2 mg / ml. 

Prezentare Strepsils Intensiv spray bucofaringian Miere si Lamaie, 8,75mg, 15ml, Reckitt:

15 ml

Atentionare Strepsils Intensiv spray bucofaringian Miere si Lamaie, 8,75mg, 15ml, Reckitt:

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review