SeptiBlu Sanvero, 30 comprimate de supt

SeptiBlu Sanvero, 30 comprimate de supt -  - FARA
Fara
P548490783

Supliment alimentar cu albastru de metilen, pentru durerile in gat.

[...]

Descriere: SeptiBlu Sanvero, 30 comprimate de supt

SeptiBlu Sanvero, 30 comprimate de supt este un supliment alimentar care conține extracte de plante, vitaminele C, B6 și B1 și albastru de metilen,cu efect antiseptic asupra mucoasei bucale și a gâtului. Albastrul de metilen este o substanță cu proprietăți antimicrobiene și antiseptice care oprește dezvoltarea bacteriilor și virusurilor și cavitatea bucală și din gât. 

SeptiBlu Sanvero, 30 comprimate de supt calmează iritațiile gâtului, are efect balsamic asupra gâtului, este un puternic decongestionant al căilor respiratorii și este benefic în caz de tuse uscată sau productivă.

H2 Ce este albastrul de metilen

Albastrul de metilen este o substanță cu multiple utilizări, de la colorarea pânzelor, până la tratarea bolilor infecțioase. Albastrul de metilen a fost inițial folosit pentru capacitatea sa de a păta/colora țesăturile într-un albastru intens.

Ulterior, proprietățile sale bactericide și antiparazitare i-au determinat pe specialiștii în medicină să îl folosească pentru tratarea malariei. În zilele noastre, albastrul de metilen este folosit, în special, pentru capacitatea sa de a neutraliza anumite microorganisme patogene din organism.

Ce beneficii are albastrul de metilen pentru sănătate

Albastrul de metilen este un puternic antioxidant, neutralizând radicalii liberi. Mai mult, această substanță are importante proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice, fiind utilă în neutralizarea bacteriilor din cavitatea bucală în cazul răcelilor, faringitelor sau amigdalitelor. Administrat intern, albastrul de metilen reduce bacteriile patogene din tractul urinar, fiind tratamentul de elecție pentru infecțiile urinare.

Alte beneficii ale albastrului de metilen includ: susținerea funcției cognitive, reducerea nivelului de inflamație din corp, creșterea nivelului de energie și protecția împotriva degenerării celulare.

Beneficii SeptiBlu Sanvero, 30 comprimate de supt:

  • Vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și împreună cu vitamina B6, la funcționarea normală a sistemului imunitar.
  • Vitaminele B1 și B6 contribuie la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului nervos.
  • Uleiul esențial de Eucalipt (Eucalyptus globulus) contribuie la funcționarea optimă a tractului respirator.
  • Eucaliptul și Cimbrul-de-cultură au efect calmant și plăcut asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale, sunt utile în caz de iritație la nivelul gâtului.
  • Uleiul esențial de Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) menține respirația proaspătă,susține expectoraţia și este util în caz de tuse uscată; susține sistemul imunitar. 
  • Ingrediente SeptiBlu
  • vitamina C (acid ascorbic) 100 mg;
  • albastru de metilen 3 mg;
  • vitamina B1/clorhidrat de tiamină 1,4 mg;
  • vitamina B6/clorhidrat de piridoxină 1,3 mg;
  • mentol 0,6 mg; ulei
  • esențial de Eucalipt (Eucalyptus globulus) 0,5 mg;
  • ulei esențial de lămâie (Citrus limon) 0,5mg;
  • ulei esențial de Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) 0,5 mg

Mod de administrare SeptiBlu Sanvero, 30 comprimate de supt:

1-2 comprimate pentru supt pe zi, după masă.

Mod de prezentare SeptiBlu Sanvero, 30 comprimate de supt:

30 comprimate 



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review